ΔΕΝ διακόπτεται ποτέ η λειτουργία του!!

Ακόμα και μετά την λήξη της συνδρομής σας, το πρόγραμμα ARBITRANS (ΑΠΛΟΓΡΑΦΙΑ) εξακολουθεί να λειτουργεί σαν ηλεκτρονικό αρχείο ΧΩΡΙΣ χρονικό περιορισμό ή περιορισμένες χρήσεις λειτουργίας! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες της λειτουργίες του προγράμματος εκτός από την επεξεργασία και εισαγωγή παραστατικών.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε επεξεργασία/εισαγωγή παραστατικών, μπορείτε να ανανεώσετε την συνδρομή σας ακόμη και ΜΟΝΟ για έναν μήνα!

Σύστημα Εισαγωγής Παραστατικών

Με το ασυναγώνιστο σύστημα Data Entry, τα παραστατικά εισάγονται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και εντοπίζονται τα λάθη πληκτρολόγησης!

Ακρίβεια Υπολογισμών

Όλοι οι υπολογισμοί γίνονται με ακρίβεια 0,01€. Εάν υποψιάζεστε έστω και 0,01€ λάθος ζητάμε να μας το αναφέρετε για να το εξετάσουμε!

Σχέση Εμπιστοσύνης

Πείτε μας τι άλλες ανάγκες έχετε και εμείς θα τις ενσωματώσουμε στις εφαρμογές μας.
Προτεραιότητά μας ο λογιστής και το έργο του!

Η πιο εύκολη διαχείριση Παγίων

Το σύστημα διαχείρισης παγίων είναι εξαιρετικά απλό, εύκολο και ευέλικτο (Αγορά, Πώληση, Καρτέλες Παγίων, Διακανονισμός Φ.Π.Α., κτλ.).

Ενιαίο Μητρώο Πελατών/Προμηθευτών

Όλα μας τα προγράμματα διαθέτουν ενιαίο μητρώο Πελατών/Προμηθευτών. Κάθε Πελάτη/Προμηθευτή τον εισάγετε μία φορά και ισχύει για όλους!

Ιδανικό για τους ενταγμένους στο 39Β

Η διαχείριση των ενταγμένων στο άρθρο 39Β του κώδικα ΦΠΑ (ΠΟΛ 1214), είναι εξίσου εύκολη και απλή με αυτούς που δεν έχουν ενταχθεί.

Facebook