!!!!! Υποστηρίζουμε ήδη τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA) !!!!!

Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι εφαρμογές μας υποστηρίζουν ήδη τα Ηλεκτρονικά Βιβλία, με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο για τον λογιστή και την επιχείρηση.
Δεν θα χρειαστεί να κάνετε διπλές καταχωρήσεις.
Για το ARBITRANS (ΑΠΛΟΓΡΑΦΙΑ): Με μία μόνο καταχώρηση το παραστατικό στέλνεται στην ΑΑΔΕ και καταχωρείται ταυτόχρονα στα βιβλία σας.
Για το ARBITRANS (ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ): Μαζί με την έκδοση του παραστατικού μπορείτε ταυτόχρονα να το στείλετε στην ΑΑΔΕ χωρίς να χάνετε χρόνο.

Μάθετε Περισσότερα...

Εφαρμογή διαχείρισης myDATA

Το Arbitrans 4U είναι εφαρμογή διαχείρισης παραστατικών των Ηλεκτρονικών Βιβλίων (myDATA) της ΑΑΔΕ.
Περιέχει πολλές εξειδικευμένες δυνατότητες, που ελαχιστοποιούν τον χρόνο αποστολής παραστατικών στα Ηλεκτρονικά Βιβλία σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα.
Όσοι χρησιμοποιούν το ARBITRANS (ΑΠΛΟΓΡΑΦΙΑ) ή το ARBICASH (ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ), ΔΕΝ χρειάζονται αυτήν την εφαρμογή.
Όλα τα χαρακτηριστικά του ARBITRANS 4U είναι ήδη ενσωματωμένα στις παραπάνω εφαρμογές, ήδη από τον Αύγουστο του 2019.

Μάθετε Περισσότερα...

ΔΕΝ διακόπτεται ποτέ η λειτουργία των εφαρμογών μας

Ακόμα και μετά την λήξη της συνδρομής σας, το πρόγραμμα ARBITRANS (ΑΠΛΟΓΡΑΦΙΑ) εξακολουθεί να λειτουργεί σαν ηλεκτρονικό αρχείο ΧΩΡΙΣ χρονικό περιορισμό ή περιορισμένες χρήσεις λειτουργίας! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες της λειτουργίες του προγράμματος εκτός από την επεξεργασία και εισαγωγή παραστατικών.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε επεξεργασία/εισαγωγή παραστατικών, μπορείτε να ανανεώσετε την συνδρομή σας ακόμη και ΜΟΝΟ για έναν μήνα!

Facebook