Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.0.0.0

Στην έκδοση 6.0.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Αυτή είναι η βασική αλλαγή της έκδοσης 6.0. Από το Arbicash, τα παραστατικά που εκδίδονται, μπορούν να εισάγονται απευθείας στο Arbitrans.

Οι εισαγόμενες αποδείξεις λιανικής πώλησης από το Arbicash, μπορούν να ομαδοποιούνται σε μία συγκεντρωτική εγγραφή, ώστε να περιορίζεται το μέγεθος του βιβλίου των Εσόδων. Η δυνατότητα αυτή επεκτάθηκε και στα παραστατικά που εισάγονται απευθείας στο Arbitrans, τόσο στα βιβλία των Εσόδων, όσο και των Εξόδων.

Οι καρτέλες του Ιδιώτη και της Επιχείρησης άλλαξαν, προκειμένου να μπορούν να εισάγονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί και να υπάρχει η ένδειξη αν έχει εγκατασταθεί POS. Προστέθηκε θέση για τρίτο αριθμό τηλεφώνου και για αριθμό Fax. Στους «Ιδιώτες» προστέθηκε και η δυνατότητα εισαγωγής και ελέγχου του αριθμού AMKA. Υπάρχει χώρος για να εμφανίζονται περισσότεροι αριθμοί ΚΑΔ. Τέλος άλλαξε η εκτύπωση της καρτέλας με τα στοιχεία της οντότητας.

Η επαναφορά μπορούσε μόνο από το φάκελο C:\Arbitrans\Arbitrans\Database Backup. Τώρα γίνεται από οποιαδήποτε θέση, π.χ. από USB.

Η επιλογή «…/Εκτυπώσεις Ιστορικού/Προσαρμοσμένη Εκτύπωση», που γινόταν μόνο με δεξί κλικ πάνω στην περιοχή των παραστατικών, τώρα γίνεται πιο εύκολα, με την επιλογή «ΕργαλείαàΛοιπά ΕργαλείαàΕκτυπώσεις Ιστορικούà…» κάτω από το menu των Εσόδων ή των Εξόδων.

Άλλαξε ο τρόπος για να περαστούν τυχόν παλαιότερα χρεωστικά ή πιστωτικά ποσά, όταν κάποια οντότητα εισάγεται για πρώτη φορά στο Arbitrans.

Όταν από την κεντρική φόρμα του προγράμματος επιλέγετε «Απλογραφία» ή «Έντυπα», εμφανίζεται απευθείας μία φόρμα με όλους τους Ιδιώτες και τις Επιχειρήσεις.

Λειτουργεί όπως το F5, αλλά γίνεται αντιγραφή όλων των πεδίων, με μηδενικές τιμές στα πεδία που περιέχουν χρηματικά ποσά.

Έγινε ξεκλείδωμα του πεδίου με την καθαρή αξία του ποσού το οποίο υπόκειται σε παρακράτηση φόρου, οπότε αυτό μπορεί να αλλαχτεί. Χρήσιμο για τους Δικηγόρους.

Έγιναν μερικές διορθώσεις και βελτιώσεις ως προς την ανταπόκριση του προγράμματος στους χειρισμούς του χρήστη, σε τομείς του προγράμματος που δεν έχουν καμία σχέση με την ορθότητα στην εκτέλεση των υπολογισμών.

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.0.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.