Scroll Top
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 171, ΑΘΗΝΑ

ARBITRANS (ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΑ)
προγραμμα λογιστικησ με mydata

επανασταση στην τηρηση διπλογραφικων βιβλιων

ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟ 1/5 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Το ARBITRANS (ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΑ) είναι το πλέον πρωτοποριακό, μοντέρνο, πλήρες και φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα τήρησης διπλογραφικών βιβλίων.
Με δυνατότητες που συναρπάζουν και χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη εφαρμογή της αγοράς.

ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ MYDATA! ΟΧΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ!
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΛΠ!

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ARBITRANS!

Το σύστημα data entry είναι φτιαγμένο από ανθρώπους με 10ετή εμπειρία στα συστήματα μηχανογράφησης. Το data entry έχει φτιαχτεί κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να σου δώσει την απόλυτη ευελιξία, ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να πιάσεις το ποντίκι εξασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα θα καταχωρούνται από τον χρήστη στον ελάχιστο δυνατό χρόνο!
Έτσι, ο χρόνος καταχώρησης ενός παραστατικού, εξαρτάται ελάχιστα από το πόσο γρήγορα μπορείς να γράψεις στο πληκτρολόγιο.

Ένας έμπειρος χρήστης υπολογιστών, μπορεί να καταχωρήσει ένα παραστατικό σε χρόνους που δεν ξεπερνάνε τα 8 δευτερόλεπτα!

Τα myDATA δεν αποτελούν προσθήκη του προγράμματος, αλλά τα κύρια και βασικά θεμέλια στο σχεδιασμό του!
Γιατί όλα πλέον ξεκινούν με myDATA, και τελειώνουν επάνω σε αυτά.

Η διαχείριση των myDATA είναι ένα κλικ μακριά. Δε βαρέθηκες να μετατρέπεις, να ανοίγεις και να κλείνεις άρθρα, πρώτα να κατεβάζεις και μετά να χαρακτηρίζεις;

Επειδή ακριβώς θεμέλιος λίθος της εφαρμογής είναι τα myDATA, φροντίσαμε να τα κάνουμε όλα τόσο απλά, όσο είναι.

  1. Μαζική Αποστολή Παραστατικών με 1 κλικ
  2. Κυριολεκτικά με 1 κλικ: Καταχώρηση παραστατικών από τα myDATA με Αποστολή Χαρακτηρισμού την ίδια ακριβώς στιγμή, και αυτόματη δημιουργία εγγραφών ταμείου! Τρεις (3) ταυτόχρονες ενέργειες, που θα σου έτρωγαν πολύ χρόνο, τώρα χρειάζεσαι μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να περισσότερα από 1000 παραστατικά μαζί!

Δεν είναι υπερβολή! Χωρίς μετατροπές, χωρίς ενδιάμεσες ενέργειες, ΟΛΑ με ένα κλικ!

Και το σημαντικότερο; Δε σε χρεώνουμε παραπάνω για να έχεις myDATA.

Πώς λειτουργούν οι εφαρμογές τρίτων
Θέλεις να δημιουργήσεις τον λογαριασμό 70.03.01.000001 και διαπιστώνεις ότι ο 70 δεν έχει ανοιχτεί.
Πρώτα να ανοίξεις τον 70! Μετά ομοίως για 70.03 και ομοίως για τον 70.03.01, για να μπορέσεις τελικά να ανοίξεις τον λογαριασμό που θες!

ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ! ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Πώς λειτουργούμε εμείς
Θέλεις να δημιουργήσεις τον λογαριασμό 70.03.01.000001 και διαπιστώνεις ότι ο 70 δεν έχει ανοιχτεί.
ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! Ο 70 και ο 70.03 και ο 70.03.01 ανοίγονται αυτόματα με το που ανοιχτεί ο λογαριασμός που θέλεις! Τόσο απλά!

Πόσες φορές είπες “ας το καταχωρήσω τώρα έτσι, και το βλέπουμε αργότερα”; Ωστόσο αργότερα το έχεις ξεχάσει, ψάχνεις, δε βρίσκεις, και τελικά το δέχεσαι όπως είναι και ελπίζεις να μην το βρει ο έλεγχος. Σωστά;

ΛΑΘΟΣ! Μπορείς να καταχωρήσεις άρθρα σε ένα Προσωρινό Ημερολόγιο, ή να μεταφέρεις υπάρχοντα άρθρα σε αυτό. Οτιδήποτε καταχωρείτε στο Προσωρινό Ημερολόγιο, δεν επηρεάζει το λογιστικό ή φορολογικό σου αποτέλεσμα.
Θα μπορούσες να πεις απλά ότι το Προσωρινό Ημερολόγιο είναι ένα ενδιάμεσο στάδιο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφορα για προσωρινές εργασίες, πριν τις οριστικοποιήσεις.

Έναν (1) για πελάτες και έναν (1) για προμηθευτές! Ναι καλά διάβασες! Χρειάζεσαι έναν και μοναδικό λογαριασμό!
Συγκεκριμένα, θέλεις μόνο τον 30.01.01.* και τον 50.01.01.*

Το αστεράκι (*) κάνει έναν λογαριασμό ευέλικτο! Έτσι, το πρόγραμμα θα βρει τον πελάτη ή τον προμηθευτή που θέλεις βάσει του ΑΦΜ του, μόνο του, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις τους εκατοντάδες επί των χιλιάδων λογαριασμών Πελατών/Προμηθευτών.

Και το σημαντικότερο; Είτε πούμε 30.01.01.001487 είτε πούμε 50.01.01.001487, μιλάμε για το ακριβώς ίδιο πρόσωπο! Πάντα! Ασχέτως Οντότητας!

Θέλεις να δουλέψεις όπως δούλευες μέχρι τώρα; Μπορείς να το κάνεις! Αλλά γιατί να μην γλιτώσεις χρόνο; Αφού μπορείς!

ΟΧΙ! Ξαφνιάστηκες; Χρειάζεσαι αποκλειστικά έναν και μόνο έναν λογαριασμό για κάθε είδος εσόδου ή εξόδου που έχεις!

Για παράδειγμα, αν έχεις μόνο έσοδα από πωλήσεις αγαθών, δεν χρειάζεται να έχεις άλλο λογαριασμό για 24% και άλλο για 13%. Μπορείς να έχεις μόνο τον 70.01.01.000001.

Μας πώς θα τα παρακολουθώ θα ρωτήσεις!
Το πρόγραμμα σου εμφανίζει μόνο του την επέκταση “/<ΦΠΑ>” όπου αυτό χρειάζεται (πχ σε ένα ισοζύγιο)! Θα βλέπεις δηλαδή 70.01.01.000001/24 και 70.01.01.000001/13 και θα ξέρεις αυτομάτως για ποιον ΦΠΑ πρόκειται!

Δεν χρειάζεται να μπλέκεις με πολλούς λογαριασμούς! Ωστόσο θέλεις; Φυσικά και μπορείς να το κάνεις!!

Έναν (1) για το ΦΠΑ Εσόδων και έναν (1) για το ΦΠΑ Εξόδων! Ναι καλά διάβασες! Χρειάζεσαι έναν και μοναδικό λογαριασμό!
Συγκεκριμένα, θέλεις μόνο τον 54.02.01.* και τον 54.02.02.*

Το αστεράκι (*) κάνει έναν λογαριασμό ευέλικτο! Έτσι, το πρόγραμμα θα βρει μόνο του τον ΦΠΑ που θέλεις, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις ξεχωριστό λογαριασμό για κάθε συντελεστή. Έτσι, το πρόγραμμα θα σου φτιάξει μόνο του πχ τον 54.02.01.002400 χωρίς να χρειάζεται να τον ανοίξεις ξεχωριστά!

Θέλεις να δουλέψεις όπως δούλευες μέχρι τώρα; Μπορείς να το κάνεις! Αλλά γιατί να μην γλιτώσεις χρόνο; Αφού μπορείς!

Ο τετραψήφιος τεταρτοβάθμιος, επιτρέπει μέχρι 9.999 Πελάτες/Προμηθευτές, που στην πράξη είναι πολύ λίγοι!

Όλοι οι λογαριασμοί έχουν εξαψήφιο τεταρτοβάθμιο, πχ 30.01.01.123456, επιτρέποντάς σου να φτιάχνεις μέχρι και 1.000.000 τεταρτοβάθμια για κάθε λογαριασμό, από τον 000000 έως και τον 999999.

Επιπλέον, ο εξαψήφιος τεταρτοβάθμιος, δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στην οργάνωση των λογαριασμών, για τους πολύ απαιτητικούς!

Σε άλλες εφαρμογές, συνδέεις τον ΑΦΜ με τον λογαριασμό. Σε εμάς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Η “σύνδεση” του ΑΦΜ με τον λογαριασμό γίνεται αυτόματα από την εφαρμογή, και εξακολουθείς να έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου!

Όλα τα παραστατικά που καταχωρείς, συνδέονται υποχρεωτικά με ένα ΑΦΜ. Έτσι, μπορείς να βρεις οποιονδήποτε λογαριασμό για ένα συγκεκριμένο ΑΦΜ, είτε αυτός είναι ο 30, είτε ο 70 είτε ο 54. Εάν γνωρίζεις τον ΑΦΜ, βρίσκεις τα πάντα!

Πόσες φορές έχεις κάνει λάθος και έχεις καταχωρήσει το ίδιο παραστατικό δύο φορές; Τη μία είχε μηδενικά μπροστά, την άλλη δεν είχε, την άλλη έγινε αναγραμματισμός. Δεν κουράστηκες; Σε εμάς δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί διπλοεγγραφή, τουλάχιστον χωρίς να το γνωρίζεις, έστω και κατά λάθος!

Πρωτοβάθμιος Έλεγχος Διπλοεγγραφών
Γίνεται την ίδια χρονική στιγμή κατά την οποία καταχωρείς το παραστατικό, και ενημερώνεσαι για την ύπαρξη άλλου παρόμοιου παραστατικού.

Δευτεροβάθμιος Έλεγχος Διπλοεγγραφών
Γίνεται όποτε θέλεις εσύ! Μπορείς να παίξεις με οποιονδήποτε συνδυασμό, και να βρεις για παράδειγμα παραστατικά που έχουν τον ίδιο ΑΦΜ, το ίδιο ποσό και την ίδια ημερομηνία.

Δεν είναι εκνευριστικό να βρίσκεις διαφορές σε λεπτά κάθε τόσο στον ΦΠΑ, στο Ε3 και σε διάφορες καταστάσεις που στο τέλος του έτους η διαφορά μπορεί να αγγίξει τις μερικές εκατοντάδες ευρώ;

Εμείς το ξέρουμε, και οι εφαρμογές μας δεν έχουν καμία απολύτως απόκλιση σε λεπτά, ούτε 0,01€! Αν τύχει και βρεις διαφορά 0,01€, θέλουμε να μας το αναφέρεις άμεσα για να το διορθώσουμε! Εμείς στην Arbitrans, ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η ακρίβεια, και ακόμα και η 0,01€ διαφορά οπουδήποτε είναι σημαντική και δεν πρέπει να υπάρχει!

ΙΣΟΖΥΓΙΑ
Φτιάξε το ισοζύγιο που θες, όπως το θες, συμπεριλαμβάνοντας μόνο αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι!
Δε βαρέθηκες να εκτυπώνεις σελίδες επί των σελίδων για να δεις τελικά ένα νούμερο σε ένα συγκεκριμένο λογαριασμό;

Σε εμάς, εμφανίζεις μόνο αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι! Ή και όλα, αν θεωρείς ότι σου χρειάζονται όλα. Κάνεις πραγματικά ό,τι θες!

ΚΑΘΟΛΙΚΑ
Φτιάξε το καθολικό που θες (γενικό καθολικό, αναλυτικό καθολικό ή οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς), όπως το θες, συμπεριλαμβάνοντας μόνο αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι!

Οι ισολογισμοί παράγονται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Γιατί να περιμένεις; Χρειάζεται;
Θέλεις τον ισολογισμό σου στα Ελληνικά και στα Αγγλικά και στα Γαλλικά και στα Γερμανικά και στα Ισπανικά; Εύκολο! Όλα είναι ένα κλικ μακριά!

Όλες σου οι κινήσεις φαίνονται στην οθόνη την ίδια στιγμή που τις κάνεις. Τη στιγμή που περνάς παραστατικά, βλέπεις τα πάντα!

Βαρέθηκες να ψάχνεις τα αποθηκευμένα άρθρα με αναζήτηση, να ανοίγεις νέες καρτέλες και να παίρνεις εκτυπώσεις για να βρεις αυτό που ψάχνεις;

Όλες οι κινήσεις του ημερολογίου εμφανίζονται στην οθόνη, ταυτόχρονα με το data entry, σε έναν διαδραστικό πίνακα που μπορείς να εφαρμόσεις οποιοδήποτε φίλτρο μπορείς να φανταστείς.

Όλα τα μενού είναι όμορφα οργανωμένα, κατά τέτοιο τρόπο που όταν ψάχνεις κάτι να το βρίσκεις αμέσως! Δε χρειάζεται πια να χάνεσαι κάτω από λίστες και επιλογές που δεν χρειάζεσαι και δεν καταλαβαίνεις!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

Δεν κουράστηκες να χρησιμοποιείς το πλέον απαρχαιωμένο ΓΛΣ; Να ψάχνεις να βρεις αντιστοιχίες, να μη σου βγαίνουν οι ισολογισμοί γιατί κάτι δεν πήγε σωστά κάπου, και τελικά να χάνεις πολύτιμο χρόνο;

Σε εμάς το ΓΛΣ δε θα το βρεις πουθενά! Φτιαγμένο με τα ΕΛΠ, όχι προσαρμοσμένο σε αυτά!

Όλοι οι Ισολογισμοί και οι Καταστάσεις Αποτελεσμάτων, παράγονται σύμφωνα με τα ΕΛΠ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βγάλεις τα έντυπα

Ισολογισμών [Β1.1, Β2.1, Β5]
Καταστάσεις Αποτελεσμάτων [Β2.1, Β2.2, Β6]

με το πάτημα ενός κουμπιού, σε χρόνο περίπου 12 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

Όταν γίνεται μία πληρωμή ενός παραστατικού, τότε αυτό συνδέεται με το αρχικό παραστατικό που πληρώθηκε. Έτσι, όταν διαγράψεις ένα παραστατικό δεν θα σου μείνουν άρθρα ταμείων στον αέρα.

Επιπλέον, μπορείς να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή εάν ένα παραστατικό έχει πληρωθεί ολικώς, μερικώς ή καθόλου, ανά πάσα στιγμή.

Όταν ένα παραστατικό περιέχει πάγια, τότε ανοίγει αυτόματα φόρμα καταχώρησης του παγίου, όπου οι αποσβέσεις σου υπολογίζονται αυτόματα, και η καρτέλα παγίου δημιουργείται με ένα κλικ! Βάλε τέλος τις καταχωρήσεις καρτελών παγίων σε μεταγενέστερο χρόνο!

Επιπλέον, όλα τα πάγια συνδέονται με παραστατικό. Θες να βρεις το παραστατικό στο οποίο ανήκει ένα συγκεκριμένο πάγιο και να δεις τις εγγραφές του; Κανένα πρόβλημα!

Δεν χρειάζεται πια πηγαίνεις πίσω και να πατάς “δημιουργία νέας χρήσης” για να ανοίξεις μία νέα χρήση. Οι χρήσεις ανοίγονται μόνες τους, αυτόματα, τη στιγμή που θα χρειαστεί!

Δε βαρέθηκες να αλλάζεις χρήση κάθε φορά που θέλεις να δεις κάτι ή για να βγάλεις μία απλή καρτέλα πελάτη; Ε λοιπόν σε εμάς, αυτό δε χρειάζεται να το κάνεις!

Θέλεις μία καρτέλα πελάτη από 01/01/2022 μέχρι 31/12/2023; Φυσικά και μπορεί να το κάνεις!
Θέλεις να δεις πώς είχες χειριστεί μία ειδική περίπτωση παραστατικού που σου χρειάστηκε κάποια στιγμή σε μία προηγούμενη χρήση; Εύκολο! Είναι μία απλή αναζήτηση ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να βγεις και να αλλάξεις χρήση!

Θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό 70.07.01.000001, τον οποίο και θυμάσαι. Σε άλλες εφαρμογές πρέπει να γράψεις 70 <τελεία> 07 <τελεία> 01 <τελεία> 000001. Και φυσικά, σου είναι πιο εύκολο να κάνεις μία αναζήτηση μέσα σε μία χαώδη λίστα λογαριασμών.

ΣΕ ΕΜΑΣ Η ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΘΕΙ!

Είτε πληκτρολογήσεις 700701001 είτε 7007011, θα μετατραπεί μόνο του σε 70.07.01.000001.

Αντίστοιχα, για τον λογαριασμό Πελάτη, αρκεί να γράψεις 300101* ή σκέτο 3*.
Και τα δύο θα σου φτιάξουν τον λογαριασμό 30.01.01.<κωδικός πελάτη>, πχ 30.01.01.001437.

Αντίστοιχα, για τον λογαριασμό Προμηθευτή, αρκεί να γράψεις 500101* ή σκέτο 5*.
Και τα δύο θα σου φτιάξουν τον λογαριασμό 50.01.01.<κωδικός πελάτη>, πχ 50.01.01.001437.

Μπορείς να ξεχάσεις τις άσκοπες αναζητήσεις για κάτι που ήδη θυμάσαι και ξέρεις!

Πόσα χρειάζεσαι; 10; 50; 100; Μπορείς να τα φτιάξεις και να τα παρακολουθείς όπως τα χρειάζεσαι!

Υπάρχουν από προεπιλογή 3 ημερολόγια ανοιχτά. Το Γενικό Ημερολόγιο, το Ταμείο και το Ημερολόγιο Ισολογισμού.

Έχεις μία διαφορά σε συγκεκριμένο ποσό που μπορεί να είναι ακόμη και αποτέλεσμα πολλών εγγραφών μεταξύ τους;
Το ήξερες ότι μπορείς να το βρεις πάρα πολύ εύκολα, απλά αναζητώντας το ποσό αυτό;

Χωρίς Ισοζύγια. Χωρίς Καθολικά. Μία απλή αναζήτηση μέσα στο βιβλίο.

Μπορείς να πάρεις πλέον τις εξής αναφορές

  1. Αθροίσματα ανα Λογαριασμό
  2. Αθροίσματα ανά Κωδικό Φ2
  3. Αθροίσματα ανά Συντελεστή ΦΠΑ
  4. Αθροίσματα ανά Κωδικό Ε3
  5. Αθροίσματα ανά Κ.Α.Δ Οντότητας
  6. Αθροίσματα ανά Κωδικό Φορολογικής Αναμόρφωσης
  7. Αθροίσματα ανά Κωδικό Φορολογικής/Λογιστικής Βάσης
  8. Αθροίσματα ανά Τρόπο Πληρωμής

Χρειάζεται κι άλλες αναφορές τέτοιου τύπου; Ζήτησέ το μας!

Θέλεις να δεις το υπόλοιπο του ταμείου σου, της τράπεζάς σου, μίας κάρτας σου. Μέχρι τώρα έβγαζες ισοζύγιο ε;
Δε χρειάζεται! Παρέχουμε εργαλείο άμεσης προβολής των υπολοίπων του ταμείου σου, της τράπεζάς σου, της κάρτας σου! με ένα κλικ. Χωρίς πολλά πολλά!

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.