ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να αποκτήσετε μία πλήρως λειτουργική έκδοση των προγραμμάτων μας, και δοκιμάστε τα ΔΩΡΕΑΝ.

Η TRIAL Έκδοση του ARBITRANS (ΑΠΛΟΓΡΑΦΙΑ) είναι αποκλειστικά CLOUD εφαρμογή. Είναι πλήρως λειτουργική έκδοση και υπόκειται μόνο στους παρακάτω περιορισμούς οι οποίοι αίρονται μετά την έναρξη της πρώτης συνδρομής:
1) Κάθε μέρα στις 23:59, η βάση δεδομένων της TRIAL Έκδοσης καθαρίζεται και επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση.
2) Δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε με την ΑΑΔΕ για να υποβάλετε έντυπα. 3) Δεν μπορείτε να αλλάξετε τις επιλογές του Λογιστή. 4)Τα myDATA λειτουργούν χωρίς περιορισμούς, αλλά αποκλειστικά στην Δοκιμαστική Λειτουργία.

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, θα λάβετε email σχετικά με την διαδικασία της εγκατάστασης.
Καμία από τις εφαρμογές μας δεν υποστηρίζεται σε μηχανήματα με Windows XP και Windows Vista.

final web 0001 Layer 0
final web 0000 Layer 1
ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Υποβάλλοντας την τρέχουσα φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πρόκειται να σας σταλθεί ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα με οδηγίες στο email που θα δηλώσετε.
Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην εγκατάσταση των εφαρμογών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.
Εάν δεν παραλάβετε το μήνυμα, ελέγξτε τον φάκελο junk/spam των email σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@arbitrans.gr.

*
Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.