Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 7.0.0.0

Στην έκδοση 7.0.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Μπορείτε με αυτή να βρίσκετε τις υποχρεώσεις που έχετε κάθε μήνα, βάσει των τηρούμενων βιβλίων Εσόδων-Εξόδων. Μπορείτε να προσθέσετε και τις δικές σας.

Επίσης παρακολουθείτε πολύ εύκολα τις υποχρεώσεις σας.

Το Cloud Backup του Arbitrans, έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει αυτόματα Backup, αλλά έχει και ετήσιο κόστος 30 €. Η DropBox σας διαθέτει δωρεάν χώρο Cloud μέχρι 2 Gb. Προστέθηκε η δυνατότητα αποστολής των Backup σας, στο Cloud της DropBox, απευθείας μέσα από το πρόγραμμα.

Στις πιο χρήσιμες επιλογές του menu, προστέθηκαν συντομεύσεις για να μπορείτε να τις καλείτε απευθείας από το πληκτρολόγιο. Π.χ. με CTRL+P εμφανίζεται η φόρμα «Προβολή και Εκτύπωση».

Προστέθηκε μία επιπλέον στήλη με τίτλο “Ημερομηνία Τελευταίας Απόσβεσης που έγινε”. Η στήλη Ημερομηνία, μετονομάστηκε σε “Ημερομηνία Έναρξης Απόσβεσης”. Επανασχεδιάστηκε αντίστοιχα και η εκτύπωση.

Όταν είναι μαρκαρισμένη η ένδειξη «Πιστωτικό», τότε αυτή ξεμαρκάρεται αυτόματα αν επιλέξετε ένα άλλο είδος, μη πιστωτικό, π.χ. ΔΑΤ, ΑΛΠ, ΤΙΜ κτλ.

Μπορείτε τις εγγραφές που έχουν γίνει σε ένα «Είδος» να τις μεταφέρετε σε ένα άλλο υφιστάμενο Είδος εγγραφών, ακόμη και αν το άλλο είδος περιέχει εγγραφές (αν δεν υπάρχει το άλλο είδος, η απλή μετονομασία είναι αρκετή).

Όταν στη φόρμα επεξεργασίας των ειδών, κάνουμε κλικ στο «Κωδ. Ε3 2018», ανοίγει η βοηθητική φόρμα με τους κωδικούς. Προστέθηκε η δυνατότητα, οι κωδικοί να εισάγονται στο είδος με διπλό κλικ.

Ο νέος Browser έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση στο Internet. Προορίζεται μόνο για τη σύνδεση με την ΑΑΔΕ για την προβολή/εκτύπωση των υποβληθέντων εντύπων.

Παρόλον ότι ο αριθμός παραστατικού είναι 9.223.372.036.854.775.807, συνέβη αρκετές φορές, να εισαχθεί ακόμη μεγαλύτερος αριθμός.

Όταν το “Είδος Παραστατικού” είναι Λ ή ΛΟΓ ή ΛΟΓΑΡ ή ΑΛΣ ή ΑΠΥ ή ΑΠΟΔ,  τότε η ένδειξη “Είναι Απόδειξη”, μαρκάρεται αυτόματα.

Στα βιβλία Εσόδων-Εξόδων, στην μετονομασία στηλών προστέθηκε η αρίθμηση των στηλών για διευκόλυνση του χρήστη

Στους πίνακες Listing (έντυπα Φ4 και Φ5)  το εργαλείο προβολής/εκτύπωσης, είναι πλέον το PDF Viewer. Το STD Viewer εξακολουθεί να χρησιμοποιείται όταν υπάρχουν πάνω από 25 γραμμές συμπλήρωσης.

Προστέθηκαν Radio Button, με τα οποία επιλέγετε εύκολα το τύπο της καρτέλας πελάτη που θέλετε να προβάλετε.

Γίνεται καθαρισμός του δίσκου, με την αυτόματη διαγραφή των Backup τα οποία είναι παλαιότερα των εξήντα (60) ημερών.

Οι Γενικές Ρυθμίσεις για τους χρήστες δικτύου, είναι ενεργοποιημένες μόνο για όσους έχουν δικαιώματα High Administrator.

Οι αλλαγές της έκδοσης 7.0.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.