Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 7.4.0.0

Στην έκδοση 7.4.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Μάλλον σας έχει συμβεί πολλές φορές. Από κεκτημένη ταχύτητα περάσατε τα παραστατικά σε άλλη οντότητα. Κρίμα τόση δουλειά. Όχι Πιά! Τώρα μπορείτε, πολύ εύκολα, να μεταφέρετε τα παραστατικά σε άλλη οντότητα.

Προστέθηκε η επιλογή “Μαζική Αλλαγή ΦΤΜ” με την οποία ο χρήστης μπορεί να αλλάξει την ΦΤΜ των παραστατικών με μία άλλη και, αν θέλει, να μπορεί να διαγράψει την πρώτη ΦΤΜ μετά την αλλαγή της.

Για την τροποποίηση των εισηγμένων εγγραφών προστέθηκε το πλήκτρο + του αριθμητικού πληκτρολογίου. Επίσης αντίστοιχα για τα F5, F8, προστέθηκαν τα SHIFT+F5, SHIFT+F8 για τη μεταφορά του προηγούμενου παραστατικού και CTRL+F5, CTRL+F8, για τη μεταφορά του επόμενου. Η αυξομείωση του αριθμού του παραστατικού από + και -, έγινε CTRL+PGUP, CTRL+PGDN.

Η φόρμα Αναζήτησης Παραστατικών άλλαξε. Μίκρυνε κατά πολύ στο ύψος και μεγάλωσε στο πλάτος. Επίσης προστέθηκε το πεδίο “Batch” στα κριτήρια αναζήτησης.

Προστέθηκε ο κωδικός ταχείας αναζήτησης.

Διορθώθηκαν δύο Bug που διαπιστώθηκαν στην έκδοση 7.3.

Οι αλλαγές της έκδοσης 7.4.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.