Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 4.0.0.0

Στην έκδοση 4.0.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Αλλαγές που σχετίζονται με την διεπαφή myDATA

  • Προστέθηκε η καρτέλα “ΑΑΔΕ” για την εισαγωγή των στοιχείων διασύνδεσης με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.
  • Προστέθηκε η επιλογή «Αποστολή παραστατικού στην ΑΑΔΕ με την έκδοσή του».
  • Τροποποιήθηκαν τα πεδία με τη διεύθυνση του εκδότη και προστέθηκε ο αριθμός του Υποκαταστήματος. Πρέπει να συμπληρωθούν πριν την έκδοση παραστατικού.
  • Προστέθηκε ένα πεδίο στη διεύθυνση του λήπτη του παραστατικού.

Προστέθηκε το πεδίο «Κωδικός myDATA» το οποίο περιέχει τη νέα κωδικοποίηση που έχει οριστεί από την ΑΑΔΕ για τα παραστατικά. Θα πρέπει ο χρήστης να επιλέξει κωδικό myData, για όλα τα είδη των παραστατικών που έχει ορίσει.

Στην φόρμα καταχώρησης των Μονάδων Μέτρησης (Μ.Μ.), προστέθηκε το πεδίο myDATA για την επιλογή του αντίστοιχου Κωδικού Μ.Μ. της πλατφόρμας myDATA.

Η αποστολή ενός παραστατικού στην ΑΑΔΕ είναι δυνατή τόσο με την έκδοση του παραστατικού, όσο και αργότερα, ανάλογα με την προτίμηση του χρήστη.

Επίσης προβλέφθηκε η δυνατότητα μαζικής αποστολής των εκδοθέντων παραστατικών.

Ενεργοποιείται κατά την επιλογή ενός παραστατικού από την λίστα παραστατικών και μόνο αν οι στήλες uid και mark έχουν τιμές, δηλαδή μόνο αν το παραστατικό έχει σταλθεί στην ΑΑΔΕ.

Άλλες αλλαγές και βελτιώσεις

Στην Έκδοση Παραστατικού προστέθηκε η επιλογή Χαρτοσήμου. Αν υπάρχει συγχρόνως Χαρτόσημο και Παρακράτηση, στην εκτύπωση του παραστατικού, τα ποσά αθροίζονται.

Το πεδίο δέχεται πλέον μόνο τις τυποποιημένες επιλογές που έχουν οριστεί στα ΗΛΒΙ.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέγει διαφορετικό εκτυπωτή για κάθε Είδος Παραστατικού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί να τυπώνει κάθε είδος παραστατικού και σε διαφορετικό εκτυπωτή. Η προεπιλεγμένη τιμή είναι η “Default”.

Μετά από αυτή τη προσθήκη, η Online Βοήθεια εμφανίζεται με το νέο browser.

Πλέον, όταν ανοίγει η φόρμα, όλες οι ημερομηνίες με τα παραστατικά είναι εκτεταμένη μορφή. Ο χρήστης, φυσικά, μπορεί αν θέλει να τα συρρικνώσει.

Προστέθηκε φίλτρο, στη φόρμα αναζήτησης του πελάτη.

Οι κυριότερες αλλαγές που έγιναν είναι: Το πεδίο “Κείμενο Email” δέχεται πλέον 4000 χαρακτήρες αντί για 2000, προστέθηκε ένδειξη με το πλήθος των χαρακτήρων και η παράμετρος {Τιμολόγιο_Σειρά}  για τον αριθμό σειράς.

Σε περίπτωση μη ανανέωσης της συνδρομής, τότε, 75 ημέρες μετά τη λήξη της, οι χρήστες χάνουν τα δικαιώματα τους ως προς την τιμή ανανέωσης.

Δεν έγιναν αλλαγές, πέραν αυτών που ήταν επιβεβλημένο να γίνουν λόγω των νέων χαρακτηριστικών, καθόσον δεν αναφέρθηκαν bugs στην έκδοση 3.2.

Οι αλλαγές της έκδοσης 4.0.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.