Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 8.8.0.0

Στην έκδοση 8.8.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Η φόρμα επιλογών εκτύπωσης απλοποιήθηκε ως εξής:

  • Στην φόρμα έμειναν μόνο οι τέσσερις (4) βασικές επιλογές εκτύπωσης.
  • Οι υπόλοιπες επιλογές εμφανίζονται κάνοντας κλικ στο «Περισσότερες Επιλογές Εκτύπωσης».

(α) Το πρόθεμα των Backup άλλαξε από «Backup» σε «BK» και ακολουθείται από τον αριθμό «Κωδικός PC» από το οποίο έγινε Backup.

(β) Πριν την επαναφορά ενός αντιγράφου ασφαλείας δημιουργείται πρώτα ένα Backup της ήδη φορτωμένης βάσης που περιέχει στο τέλος την ένδειξη «(BR)» που σημαίνει «Before Restore».

Σε περίπτωση που ο χρήστης έχει ενεργή συνδρομή Cloud αλλά δεν την έχει ενεργοποιήσει, τότε ανοίγει μία φόρμα που του επιτρέπει να δημιουργήσει γρήγορα ένα Cloud με User Name που αποτελείται από 10 λατινικούς χαρακτήρες βάσει του επωνύμου/επωνυμία του. Το Password αποτελείται από έξι (6) τυχαίους χαρακτήρες. Με την αυτόματη δημιουργία Cloud, λαμβάνονται αυτόματα Cloud Backup κάθε ενενήντα (90) λεπτά. Το Password και ο χρόνος μεταξύ διαδοχικών Backup μπορούν να τροποποιηθούν αργότερα.

Βελτιώθηκε η ρουτίνα συμπίεσης Αντιγράφων Ασφαλείας, έτσι ώστε να μένουν πάντα τα πιο πρόσφατα Backup στον φάκελο Database Backup.

Οι αλλαγές της έκδοσης 8.8.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.