Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 9.1.0.0

Στην έκδοση 9.1.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Όταν η επιλογή αυτή είναι μαρκαρισμένη, τότε το πρόγραμμα στέλνει δεδομένα στο πραγματικό περιβάλλον των Ηλεκτρονικών Βιβλίων. Ο χρήστης, στις φόρμες των myDATA, βλέπει σε ποιο περιβάλλον υποβάλει δεδομένα (Πραγματικό ή Δοκιμαστικό).

Προστέθηκε η δυνατότητα να γίνεται μαζική Επεξεργασίας των στοιχείων των Πελατών Προμηθευτών. Θα πρέπει να ελέγξετε αν οι εκτός Ελλάδος οντότητες, με τις οποίες συναλλάσσεστε, έχουν συμπληρωμένα τα στοιχεία  Πόλη και Ταχυδρομικός Κώδικας.

Έγιναν σημαντικές αλλαγές στις φόρμες αποστολής Εσόδων/Εξόδων, τόσο για λόγους εργονομίας όσο και για να είναι ο τρόπος λειτουργίας τους, παρόμοιος με τον τρόπο λειτουργίας της φόρμας καταχώρησης παραστατικών, στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

Το νέο χαρακτηριστικό είναι ότι προσυμπληρώνονται τα πεδία Ε3, Κατηγορία και Κωδικός ΦΠΑ.

Μέχρι την ενεργοποίηση της δυνατότητας απευθείας διασύνδεσης των ΦΗΜ, οι συναλλαγές λιανικής θα καταχωρούνται συγκεντρωτικά μέσω συστήματος λογιστικής ή της φόρμας καταχώρησης.

Στη φόρμα που εμφανίζεται προστέθηκε η εξαγωγή να μπορεί να γίνεται και σε “Format ARBITRANS4U”.

Βελτιώθηκε ο κώδικας έτσι ώστε τα Batch να εξάγονται έως και 7 φορές πιο γρήγορα από πριν. Στον SQL Server 2005 η ταχύτητα εξαγωγής είναι κάπως μικρότερη.

Προστέθηκε η επιλογή “Επιδιόρθωση Βάσης”, κάτω από το μενού “Εργαλεία” του κεντρικού μενού. Η επιλογή αυτή, διορθώνει τα πεδία όπου απαιτείται.

Προς το παρόν τουλάχιστο, όσα παραστατικά υποβάλλονται από τη φόρμα καταχώρησης της ΑΑΔΕ, δεν μπορούν να αντληθούν από κανένα πρόγραμμα (πρόβλημα ΑΑΔΕ).

Η επιλογή «Αρχείο→Πρόσθετες Εφαρμογές→Arbicash-Τιμολόγηση» δεν λειτουργούσε. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Οι αλλαγές της έκδοσης 9.1.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.