Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 1.4.0.0

Στην έκδοση 1.4.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

(α) Προστέθηκε το μενού «myDATA» με επιμέρους επιλογές τις «Πραγματική Λειτουργία myDATA»  και «Επιλογή Έκδοσης myDATA».

(β) Προστέθηκε η διαδρομή «ΑρχείοàΡυθμίσειςàΑντίγραφα Ασφαλείας».

(γ) Αντίγραφα Ασφαλείας λαμβάνονται άμεσα και με το πάτημα του F6.

(δ) Προστέθηκε το μενού «Βοήθεια» με επιμέρους επιλογές «Κατέβασμα Manual» και «Παρακολούθηση Εκπαιδευτικών Video».

(α) Το πεδίο «type» του αρχείου ανάγνωσης πέρα από τις τιμές 0 (Έσοδο) και 1 (Έξοδο), δέχεται και την τιμή 2 που σημαίνει Έσοδο που καταχωρείται από το λήπτη.

(β) Όταν το πεδίο «autoSend» έχει την τιμή «true», τότε το παραστατικό στέλνεται χωρίς μήνυμα επιβεβαίωσης. Μήνυμα θα εμφανιστεί μόνο σε περίπτωση λάθους.

(γ) Το όνομα των αρχείων που αποστέλλονται προς καταχώρηση μπορεί να είναι οποιοδήποτε. Μπορούν να υπάρχουν πολλά αρχεία στην αναμονή.

(δ) Σε εγκατάσταση δικτύου, ο φάκελος στον οποίο αποστέλλεται το αρχείο πρέπει να είναι στο σκληρό δίσκο του τερματικού και όχι σε φάκελο ορατό μέσω του δικτύου.

Στη φόρμα προβολής και διαχείρισης των παραστατικών, προστέθηκε η επιλογή «Χρωματικές Ενδείξεις» για να μπορεί ο χρήστης να θυμάται τη σημασία των χρωμάτων.

Δεν έγιναν αλλαγές, καθόσον δεν αναφέρθηκαν Bugs την έκδοση 1.3.0.

Οι αλλαγές της έκδοσης 1.4.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.