Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 10.7.0.0

Στην έκδοση 10.7.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Στους Τρόπους Πληρωμής myDATA, προστέθηκε η επιλογή “Μικτά”. Όταν επιλεγεί “Μικτά”, ξεκλειδώνεται δίπλα ένα κουμπί, το οποίο ανοίγει μία νέα φόρμα που επιτρέπει στον χρήστη, να καταχωρήσει διάφορους τρόπους πληρωμής για το παραστατικό.

Όταν το ίδιο ακριβώς παραστατικό, (ΑΦΜ, είδος, σειρά, αριθμός), υποβληθεί περισσότερες από μία φορές στα myDATA, τότε αυτό υπερκαλύπτει, τα προηγούμενα με τα ίδια στοιχεία, τα οποία όμως, αν δεν ακυρωθούν, εξακολουθούν να υπάρχουν και να φαίνονται και μπορούν ακόμη και να καταχωρηθούν στα βιβλία. Αν δεν τα ακυρώσετε, ενδέχεται να γίνουν αιτία για σοβαρά λάθη.

Διορθώθηκε το πρόβλημα, που δημιουργήθηκε στην έκδοση 10.6, όπου στα Έξοδα δεν εμφανιζόντουσαν ποσά στην στήλη 9. Οι προηγούμενες εκδόσεις δεν παρουσίαζαν αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν καθαρά γραφικό και αφορούσε μόνο την εμφάνιση στην οθόνη. Δεν είχε επιπτώσεις στα αποτελέσματα.

Οι αλλαγές της έκδοσης 10.7.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.