Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 2.5.0.0

Στην έκδοση 2.5.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Οι αλλαγές που αφορούν όλους τους χρήστες

Στην τελική έκδοση 1.0.4 των myDATA προστέθηκαν οι τρόποι πληρωμής «Web Banking» και «POS / e-POS». Έγιναν οι αντίστοιχες προσαρμογές στο πρόγραμμα.

Τακτοποιήθηκε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, το οποίο δεν οφείλονταν σε σφάλμα του προγράμματος, αλλά δημιουργείτο από τον τρόπο που λειτουργούν κάποιες εφαρμογές τιμολόγησης τρίτων. Συγκεκριμένα, στις εν λόγω εφαρμογές, συμβαίνει οι Α/Α των εγγραφών να μην ακολουθούν αύξουσα και συνεχόμενη αρίθμηση (δηλαδή 1, 2, 3, 4 κτλ.). Η συνέπεια ήταν ότι, στα παραστατικά που διαβιβάστηκαν στα myDATA από τις συγκεκριμένες εφαρμογές τιμολόγησης, να μην μπορεί να γίνει ο εκ των υστέρων χαρακτηρισμός, όταν αυτός δεν είχε υποβληθεί συγχρόνως με τη σύνοψη.

Προστέθηκε η επιλογή «Λοιπές Χώρες». Για να ξεχωρίζει, αναφέρεται στην εφαρμογή ως «Εκτός Ε.Ε. (Λοιπές Χώρες)».

Έγιναν οι απαραίτητες προσαρμογές στο κατέβασμα των παραστατικών από τα myDATA, λόγω αλλαγών που έκανε η ΑΑΔΕ.

Οι αλλαγές που αφορούν αποκλειστικά τους προγραμματιστές

Το πρόβλημα της μη αύξουσας και συνεχόμενης αρίθμησης των εγγραφών  των παραστατικών δεν αντιμετωπίζεται, όταν γίνεται χαρακτηρισμός μέσω αρχείου διεπαφής. Ο χαρακτηρισμός γίνεται μόνο επιλέγοντας τη διαδικασία χαρακτηρισμού από την κεντρική φόρμα του Arbitrans4U.

Η καρτέλα «ΔΟΜΗ paymentMulti», του αρχείου «ARBITRANS 4U ΔΟΜΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ», άλλαξε της λόγω προσθήκης των νέων τρόπων πληρωμής.

Παραμετροποιήθηκαν τα αρχεία dll προκειμένου να δέχονται τους τρόπους πληρωμής «Web Banking» και «POS / e-POS».

Οι αλλαγές της έκδοσης 2.5.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.