Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 3.3.0.0

Στην έκδοση 3.3.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Οι αλλαγές που αφορούν όλους τους χρήστες

Στη φόρμα χαρακτηρισμού, προστέθηκε ένα νέο πεδίο με το Mark συσχετιζόμενου παραστατικού. Επίσης προστέθηκαν περισσότερα πεδία στις λεπτομέρειες εγγραφής.

Τα παραστατικά Tax Free, αναφέρονται στην ειδική κατηγορία που προστέθηκε στην έκδοση 1.0.6 των myDATA και αφορούν λιανικές από πολίτες χωρών εκτός Ε.Ε.

Το παραστατικό 1.5 παρουσιάζει την ιδιαιτερότητα ότι περιέχει συγχρόνως Έσοδα και Έξοδα. Ο χαρακτηρισμός του είναι μία ειδική περίπτωση και επιστρέφει δύο Mark.

Στα εν λόγω δύο παραστατικά, παρουσιάζουν τη δυσκολία ότι έχουν συσχετιζόμενο παραστατικό και για να τα χαρακτηρίσουμε, πρέπει να είναι γνωστοί οι χαρακτηρισμοί του συσχετιζόμενου παραστατικού.

Διορθώθηκαν δύο Bugs που διαπιστώθηκαν στην έκδοση 3.2.

Οι αλλαγές που αφορούν αποκλειστικά τους προγραμματιστές

Προστέθηκε η αυτόματη αγνόηση της Μονάδας Μέτρησης για συγκεκριμένους τύπους παραστατικών, τα οποία, στην έκδοση 1.0.6 των myDATA, δεν δέχονται μονάδα μέτρησης.

Στο τέλος των περιεχομένων κάθε αρχείου υπογραφών, προστέθηκε η ένδειξη “Original File Name: <ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΙΕΠΑΦΗΣ>”.

Το παραστατικό 1.5, παρουσιάζει την ιδιαιτερότητα ότι αν και παίρνει μόνο ένα Mark για τη διαβίβαση του, παίρνει δύο Mark χαρακτηρισμού: έναν για τα έσοδα και έναν για τα έξοδα. Γι’ αυτό η διαβίβαση του μέσω αρχείων διεπαφής απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική.

Οι αλλαγές της έκδοσης 3.3.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.