Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 1.0.7.0

Στην παρούσα έκδοση έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Η παρούσα προσθήκη, προορίζεται για όσους έχουν ήδη εκτυπώσει το manual και δεν υπάρχει λόγος να το εκτυπώσουν εκ νέου, για τις λίγες νέες σελίδες που προστέθηκαν.
Οι νέες προσθήκες στο manual είναι:
· Εκτύπωση των barcodes των παγίων σε αυτοκόλλητες ετικέτες
· Διαχείριση Αξιογράφων
Τα νέα κεφάλαια που προστέθηκαν στο manual, είναι μετά το κεφάλαιο 26 και γι’ αυτό ακολουθούν την αρίθμηση 26.1, 26.2, 26.3 κτλ. Επίσης οι εικόνες, επειδή η τελευταία εικόνα του κεφαλαίου 26 είναι η 114, ακολουθούν την αρίθμηση 114.1, 114.2, 114.3 κτλ. Ομοίως και η αρίθμηση των σελίδων προχωράει ως 91.1, 91.2, 91.3 κτλ. Μπορείτε να εκτυπώσετε την παρούσα προσθήκη και να την παρεμβάλετε, ως έχει μεταξύ των σελίδων 91 και 92 (χωρίς την παρούσα σελίδα).
Οι καινούριοι χρήστες, καθώς παλαιοί χρήστες που δεν έχουν εκτυπώσει ακόμη το manual, μπορούν να τυπώσουν, στην τελευταία του έκδοση του που είναι η 1.07. Το κείμενο της παρούσας προσθήκης είναι στη θέση που πρέπει να βρίσκεται αλλά η αρίθμηση των κεφαλαίων των σχημάτων και των σελίδων συνεχίζεται με την κανονική σειρά (δηλαδή όλοι οι αριθμοί μετά το κεφάλαιο 26 την εικόνα 114 και τη σελίδα 91, έχουν αλλάξει).

Οι αλλαγές της έκδοσης 1.0.7.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.