Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 1.0.9.0

Στην παρούσα έκδοση έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Σας προτείνουμε αν η έκδοση του manual που έχετε είναι παλαιότερη της 1.08, να εκτυπώσετε εκ νέου το manual λόγω των πολλών προσθηκών και αλλαγών που έχουν γίνει.
Οι νέες προσθήκες στο manual 1.09, σε σχέση με το manual 1.08 είναι:
· Υπολογισμός Prorata
· Μείωση ΦΠΑ εισροών λόγω Prorata (Κωδικός 411 του Φ2)
· Διακανονισμός του ΦΠΑ των παγίων
· Αλλαγές στη διαχείριση των Πάγιων περιουσιακών στοιχείων
Στην Initial Database, προστέθηκε το παράδειγμα «Prorata & Διακανονισμός ΦΠΑ Παγίων». Για να το δείτε όμως, αν δεν είστε νέος χρήστης, πρέπει να σώσετε πρώτα τη βάση δεδομένων σας, μετά να φορτώσετε την Initial DataBase, και μετά να ξαναφορτώσετε τη βάση σας. Πιθανόν όμως και να μην σας είναι απαραίτητο να τη δείτε, αφού υπάρχουν οι απαραίτητες εικόνες στο manual. Αν η έκδοση του manual που έχετε εκτυπώσει είναι η 1.08, μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω αλλαγές, προκειμένου να αποφύγετε την πλήρη εκ νέου εκτύπωση:
· Να εκτυπώσετε τις σελίδες 88-93 του νέου manual και να αντικαταστήσετε με αυτές τις σελίδες 88-94 του manual 1.08 (δεν θα υπάρχει η σελίδα 94).
· Να εκτυπώσετε το κείμενο που ακολουθεί και να το τοποθετήσετε αμέσως μετά.

Οι αλλαγές της έκδοσης 1.0.9.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.