Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.1.0.0

Στην έκδοση 6.1.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Χρησιμοποιείται όταν μέσα σε μία εγγραφή, υπάρχει ένα ποσό που θα πρέπει να διαχωριστεί και ενδεχομένως να πρέπει να συμπεριληφθεί και σε διαφορετική στήλη. Ο λογιστής δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κομπιουτεράκι.

Στο βιβλίο των Εσόδων, ο «Υπολογιστής Διπλών Χρεώσεων» αντιμετωπίζει θέματα όπως τα εξής:

  • Χρέωση σακούλας
  • Δημοτικός φόρος

Λόγω της γενικότητας της χρήσης του, είναι διαθέσιμος και στο βιβλίο των Εξόδων.

Η προσθήκη αυτή έγινε:

(α) Για τη βελτίωση της καρτέλας του παγίου

(β) Λόγω του ότι τα καταστρεφόμενα πάγια, κατά το διακανονισμό του ΦΠΑ, θεωρούνται φορολογητέες δραστηριότητες. Ο χαρακτηρισμός «Καταστροφή» εισάγεται αυτόματα στη φόρμα διακανονισμού του ΦΠΑ των παγίων, προκειμένου να διευκολυνθεί ο λογιστής, αλλά και για να μην συμβούν λάθη λόγω της παράλειψης να μαρκαριστεί το αντίστοιχο κουτάκι.

Αν η καταστροφή (η οποία θα πρέπει να είναι αιτιολογημένη και με παραστατικά), συμβεί πριν την πάροδο της πενταετίας από την αγορά των παγίων, θα απαιτηθεί να γίνει διακανονισμός του ΦΠΑ. Μετά το διακανονισμό του ΦΠΑ του παγίου, επειδή η καταστροφή εντάσσεται στις φορολογητέες δραστηριότητες, δεν θα προκύψει ποσό ΦΠΑ το οποίο θα πρέπει να επιστραφεί, λόγω της μη συμπλήρωσης πενταετίας από την αγορά των παγίων.

Κυρίως αποκαταστάθηκαν μερικά δευτερεύοντα προβλήματα της έκδοσης 6.0.

Οι διορθώσεις και οι βελτιώσεις που έγιναν, αφορούν τομείς του προγράμματος που δεν έχουν καμία σχέση με την ορθότητα στην εκτέλεση των υπολογισμών (π.χ. δεν μπορούσε να γίνει διαγραφή ενός εισηγμένου IBAN).

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.1.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.