Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.2.1.0

Στην έκδοση 6.2.1.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Ο υπολογιστής διπλής εγγραφής λειτουργούσε στην έκδοση 6.1 χωρίς κανένα πρόβλημα. Στην έκδοση 6.2, αναφέρθηκε από μερικούς χρήστες ότι η εισαγωγή της διπλής εγγραφής γινόταν κανονικά αλλά δεν μπορούσε να γίνει η οριστικοποίηση.

Το bug αυτό δεν παρουσιάζονταν σε όλα τα συστήματα και για τον λόγο αυτό διέφυγε από τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου (επειδή δεν παρουσιάστηκε στους υπολογιστές που έγινε ο ποιοτικός έλεγχος). Εντοπίστηκε η αιτία του και αποκαταστάθηκε.

Μέσω του Cloud Backup, δημιουργούνταν δύο Backup. Κάθε φορά που λαμβάνονταν ένα νέο Backup, είτε αυτόματα, είτε χειροκίνητα, διαγράφονταν το αρχαιότερο εκ των δύο και το καινούριο ελάμβανε τη θέση του.

Αν, κατά τη διάρκεια του Backup, δημιουργείτο κάποιο πρόβλημα, θα παρέμενε το άλλο αντίγραφο στη διάθεση του χρήστη.

Τώρα, στην έκδοση 6.2.1, για μεγαλύτερη ασφάλεια, δημιουργούνται τρία Backup στο Cloud, οπότε αν, κατά τη διάρκεια του Backup, υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα υπάρχουν διαθέσιμα δύο πλήρη Backup.

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.2.1.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.