Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.4.0.0

Στην έκδοση 6.4.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Η απευθείας υποβολή δεν είχε προβλεφθεί στην έκδοση 6.3.0.0, επειδή δεν είχε ανοίξει η σχετική εφαρμογή της Α.Α.Δ.Ε.

Είναι η περίπτωση στ’ της παραγρ. 2, άρθρο 12, Ν. 4172/2013, κωδικός του “007” του Ε3.

Το μόνο έξοδο που εκπίπτει από τους «μπλοκάκηδες» είναι οι προσωπικές ασφαλιστικές εισφορές. Η δαπάνη αυτή πρέπει να είναι περασμένη στον κωδικό 185-007.

Στην έκδοση 6.3.0.0 υπήρχε πρόβλημα κατά την αυτόματη συμπλήρωση του Ε3, στην περίπτωση των «μπλοκάκηδων» και θα έπρεπε να γίνει με πληκτρολόγηση. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε στην παρούσα έκδοση 6.4.0.0, στην οποία προβλέφθηκε ειδικός τρόπος διαχείρισης των «μπλοκάκηδων».

Η δυνατότητα αποθήκευσης των αρχείων σε οποιοδήποτε φάκελο, υπήρχε μόνο στα έντυπα που αποθηκεύονταν αυτόματα στο Ηλεκτρονικό Αρχείο. Τώρα επεκτάθηκε σε όλα τα έντυπα που προβάλλονται μέσω του PDF_Viewer, όπως στα έντυπα των σειρών Μ και Β.

Υπάρχουν ορισμένα εισοδήματα, όπως π.χ. τα δάνεια, τα οποία πρέπει να αναφερθούν στα βιβλία, χωρίς όμως να συνυπολογίζονται στα αθροίσματα. Επίσης, συχνά, χρειάζεται να εισαχθεί κάποιο σχόλιο στο τέλος του βιβλίου. Στη νέα έκδοση 6.4.0.0, για αυτές τις περιπτώσεις, έχει προβλεφθεί η δυνατότητα προσθήκης κειμένου στο τέλος των βιβλίων.

Γίνεται στην καρτέλα Κ.Α.Δ. της φόρμας της οντότητας.

Η κύρια δραστηριότητα μεταφέρεται αυτόματα στο νέο Ε3, χωρίς να την επιλέξετε.

Διορθώθηκαν δύο bugs της έκδοσης 6.3.0.0 και έγιναν και μερικές ακόμη βελτιώσεις.

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.4.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.