Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 2.0.0.0

Στην έκδοση 2.0.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Αντιμετωπίζεται ως μία ειδική περίπτωση του τιμολογίου και όχι ως ξεχωριστό παραστατικό. Εισάγεται στο βιβλίο των Εσόδων με αρνητικό πρόσημο.

Χρησιμοποιείται προς τούτο ο κωδικός ‘000000000’, δηλαδή 9 μηδενικά. Με τον κωδικό ‘999999999’ εξακολουθείτε να μπορείτε να εισάγετε πελάτες λιανικής, όπως πριν, δηλαδή χωρίς να τους κρατάτε στο αρχείο πελατών.

(α) Αυξήθηκε ο διαθέσιμος χώρος αιτιολόγησης

(β) Γίνεται αυτόματη Εξαγωγή της απόδειξης εξόφλησης σε PDF για να μπορείτε να την στείλετε ηλεκτρονικά στον πελάτη σας.

Όταν στη φόρμα δημιουργίας παραστατικού, αναζητάτε πελάτη, μπορείτε να γράψετε ένα τμήμα της ονομασίας του, ή του ΑΦΜ, για να τον εντοπίσετε ευκολότερα.

Έγιναν μερικές διορθώσεις και βελτιώσεις, που αφορούν τομείς του προγράμματος που δεν έχουν καμία σχέση με την ορθότητα στην εκτέλεση των υπολογισμών.

Οι αλλαγές της έκδοσης 2.0.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.