Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 2.1.0.0

Στην έκδοση 2.1.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Όταν δημιουργείτε ένα παραστατικό, η ημερομηνία είναι πάντοτε η σημερινή. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να την αλλάξετε για την αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων. Η ημερομηνία των επόμενων παραστατικών εξαρτάται από αυτή την επιλογή.

Η τιμή που βρίσκεται στο πεδίο του κέρσορα, από-ΦΠΑ-ζεται. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο, όταν η τιμές είναι οι μικτές και συγχρόνως η φύση του προϊόντος ή της υπηρεσίας είναι τέτοια που δεν μπορεί να υπάρξει συγκεκριμένη τιμή για το προϊόν ή την υπηρεσία.

Αυτή η επιλογή πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, επειδή ενδέχεται στις σημειώσεις να υπάρχουν σχόλια που δεν θα πρέπει να αποκαλυφτούν.

Όταν θέλετε να διατηρήσετε πελάτες λιανικής στο αρχείο πελατών τους εισάγετε με ΑΦΜ «000000000» αντί του “999999999”. Με το πλήκτρο F10 εισάγονται απευθείας τα 9 μηδενικά. Εναλλακτικά κρατάτε πατημένο το πλήκτρο «0».

Η μπάρα δείχνει την πρόοδο της φόρτωσης του προγράμματος στη μνήμη

Έγιναν μερικές διορθώσεις και βελτιώσεις, που αφορούν τομείς του προγράμματος που δεν έχουν καμία σχέση με την ορθότητα στην εκτέλεση των υπολογισμών.

Οι αλλαγές της έκδοσης 2.1.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.