Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.6.0.0

Στην έκδοση 6.6.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Αλλαγές που έγιναν στο έντυπο Ε3

Η παρούσα έκδοση 6.6.0.0 ασχολείται αποκλειστικά με την αυτόματη κατανομή των δαπανών σε περίπτωση πολλαπλής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ενδέχεται να υπάρχουν δαπάνες και έσοδα τα οποία δεν μπορούν να ανακατανεμηθούν στις ασκούμενες δραστηριότητες, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν στη δραστηριότητα με την οποία εισήχθησαν στα βιβλία.

Η βασική αλλαγή που έγινε στην έκδοση 6.6.0.0 είναι ότι προστέθηκαν διαδικασίες για την αυτόματη αναγνώριση των μη κατανεμόμενων ποσών.

Η ανάπτυξη αυτή γίνεται σε τρία κεφάλαια ως εξής:

Περιγράφεται το τρόπος που ενεργεί το πρόγραμμα στην παρούσα έκδοση 6.6, με τον οποίο λαμβάνονται υπόψη και τα ποσά που δεν θα πρέπει να ανακατανεμηθούν.

Ο παλαιός τρόπος ανακατανομής, που ισχύει από την έκδοση 6.3.0.0, διατηρήθηκε για την κάλυψη των περιπτώσεων που δεν μπορούν να καλυφθούν με την αυτόματη μέθοδο.

Στην περιγραφή των ειδών, στα βιβλία των Εσόδων και των Εξόδων, προστέθηκε η δυνατότητα ορισμού αν το είδος είναι κατανεμόμενο ή όχι.

Κατά τη σύνταξη της καρτέλας του παγίου, είναι δυνατόν να ορίσει ο χρήστης αν οι αποσβέσεις των παγίων θα ανακατανέμονται, ή αν θα συμπεριλαμβάνονται εξ ολοκλήρου σε συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Λοιπές Αλλαγές

Για να μπορεί ο χρήστης να παρακολουθεί την πρόοδο φόρτωσης του προγράμματος στη μνήμη του Υπολογιστή.

Αποκαταστάθηκαν μερικά δευτερεύοντα προβλήματα της έκδοσης 6.5.0.0.

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.6.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.