Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 8.1.0.0

Στην έκδοση 8.1.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Αλλαγές στο περιβάλλον myDATA-Ηλεκτρονικά Βιβλία (έκδοση 0.5.1)

Στην φόρμα των Εσόδων προστέθηκε η επιλογή “Αποστολή Τακτοποιητικών Εγγραφών”.  Στη φόρμα των Εξόδων η επιλογή “Αποστολή Λοιπών Εξόδων” έγινε “Αποστολή Τακτοποιητικών Εγγραφών”. Στις παραπάνω φόρμες, προστέθηκαν οι Λοιπές Εγγραφές Τακτοποίησης.

Όλες οι αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα για την ενσωμάτωση του myDATA, έχουν συμπεριληφθεί στο ειδικό manual:

Άλλες αλλαγές και βελτιώσεις

Προστέθηκε μήνυμα επιτυχούς παραγωγής του αρχείου ή αποτυχίας. Το προς υποβολή αρχείο xml αποθηκεύεται πλέον στον φάκελο Ηλεκτρονικού Αρχείου. Επίσης προστέθηκε βοήθεια για την ανεύρεση και κατέβασμα του “apcmonthlyDesktopPrivate2019.zip” της ΑΑΔΕ.

Το είδος παραστατικού ΠΣΛ (Πιστωτικό Στοιχείο Λιανικής) προστέθηκε στις συντομεύσεις των πιστωτικών παραστατικών που υποστηρίζει το πρόγραμμα.

Το είδος παραστατικού ΠΣΛ (Πιστωτικό Στοιχείο Λιανικής) προστέθηκε στις συντομεύσεις των πιστωτικών παραστατικών που υποστηρίζει το πρόγραμμα.

Δεν αναφέρθηκαν Bugs.

Οι αλλαγές της έκδοσης 8.1.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.