Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 8.0.0.0

Στην έκδοση 8.0.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Οι αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα, έχουν συμπεριληφθεί στο ειδικό manual: ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ myDATA

Στο «Βήμα 2», το προς υποβολή αρχείο παράγεται απευθείας, στην επιφάνεια εργασίας χωρίς την παρεμβολή του Excel. Το παραγόμενο αρχείο το φορτώνετε στο πρόγραμμα «apcmonthlyDesktopPrivate2019», το σώζετε, το συμπιέζετε και το υποβάλετε.

Όταν δεν υπάρχουν εγγραφές για εκτύπωση, γίνεται εκτύπωση ενός κενού βιβλίου.

Προστέθηκε η επιλογή “Συγκεντρωτική Καρτέλα” στην φόρμα δημιουργίας Καρτέλας Πελάτη/Προμηθευτή, η οποία αναφέρει μόνο τα συγκεντρωτικά ποσά.

Στην φόρμα εκτύπωσης των βιβλίων Εσόδων/Εξόδων, προστέθηκε η επιλογή “Είδος Παραστατικού”.

Κάτω από την διαδρομή «Τήρηση Βιβλίων» του κεντρικού μενού, προστέθηκε η επιλογή “Πιστωτικά Είδη Παραστατικών…”, από όπου καθορίζονται οι συντμήσεις παραστατικών που αυτομάτως θεωρούνται πιστωτικά.

Στις συνοπτικές εκτυπώσεις προστέθηκε μία γραμμή, στην οποία, αθροίζονται τα ποσά που έχουν ΦΠΑ, με τα μικροποσά στα οποία το ΦΠΑ προέκυψε 0,00 (δηλαδή τα 0,01 € και 0,02 €), αλλά που στο σύνολο τους ενδέχεται να έχουν κάποιο ΦΠΑ.

Όταν το έντυπο έχει περισσότερες από μία σελίδες (25 εγγραφές/σελίδα), όλες οι σελίδες ενσωματώνονται σε ένα αρχείο pdf.

Προστέθηκε η στήλη “Batch” στο τέλος του πίνακα. Όταν ο χρήστης κάνει διπλό κλικ στο περιεχόμενο του κελιού, ανοίγει φόρμα αλλαγής του Batch.

Προστέθηκε η δυνατότητα εφαρμογής φίλτρου για το είδος των παραστατικών τα οποία επιθυμούμε να διαγράψουμε π.χ. ΤΙΜ, ΑΠΟΔ, ΑΛΠ κτλ.

Ο έλεγχος για το αν η οντότητα είναι ενταγμένη στην ΠΟΛ-1214 γίνεται πλέον μόνο με το πάτημα του κουμπιού “Οριστικοποίηση”.

Κάτω από το μενού “Αρχείο” του Arbitrans Browser, προστέθηκε η επιλογή “Εκτύπωση Σελίδας”.

Σε περίπτωση μη ανανέωσης της συνδρομής, τότε, 15 ημέρες μετά τη δίμηνη παράταση, οι χρήστες χάνουν τα δικαιώματα τους ως προς την τιμή ανανέωσης.

Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στρογγυλοποίησης των ποσών, στις συνοπτικές εκτυπώσεις του βιβλίου των Εξόδων.

Οι αλλαγές της έκδοσης 8.0.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.