Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 7.7.0.0

Στην έκδοση 7.7.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Ένας νέος Browser, φτιαγμένος μόνο για δουλειά!

Δεν δίνει περιθώρια για χάσιμο χρόνου.

Ο Browser είναι απόλυτα προσαρμοσμένος για τη συνεργασία του προγράμματος με την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Δεν προορίζεται για περιήγηση στο διαδίκτυο.

 

(α) Η συντόμευση F5/F8 στο βιβλίο των Εξόδων, δεν μεταφέρει τον αριθμό παραστατικού

Όταν η συνεχόμενη αρίθμηση στο βιβλίο των Εξόδων, ήταν απενεργοποιημένη, τα πλήκτρα F5/F8 επαναλάμβαναν τον αριθμό του παραστατικού. Αυτή η επανάληψη αφαιρέθηκε καθώς αναφέρθηκε, από χρήστες, ότι τους δημιουργούσε σύγχυση κατά την εισαγωγή του παραστατικού. Τώρα, ο αριθμός του παραστατικού παραμένει κενός.

Όταν όμως η συνεχόμενη αρίθμηση είναι ενεργοποιημένη δεν υπάρχει καμία αλλαγή, δηλαδή υπάρχει αριθμός παραστατικού, που είναι ο προηγούμενος αυξημένος κατά +1.

 

(β) Βελτιώσεις στην Αναζήτηση Οντοτήτων

Προστέθηκε το πεδίο “Φίλτρο” στην αναζήτηση Οντοτήτων. Στο πεδίο αυτό, ο χρήστης μπορεί να πληκτρολογήσει είτε τμήμα της επωνυμίας είτε του ΑΦΜ της Οντότητας.

 

(γ) Προσθήκη ένδειξης για το ειδικό καθεστώς ΦΠΑ 39β, ΠΟΛ1214

Διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν περιπτώσεις που ο τρόπος πληρωμής «Δεν Πληρώθηκε (ΠΟΛ 1214)» επιλέχτηκε κατά λάθος. Για να μην υπάρχει αυτή η περίπτωση, στις καρτέλες καταχώρησης/επεξεργασίας Οντοτήτων, προστέθηκε η επιλογή «Ένταξη στο άρθρο 39β, ΠΟΛ-1214 / Συναλλαγές με ενταγμένες οντότητες».

 

(δ) Δυνατότητα Καταχώρησης των Καρτών της Οντότητας (Πιστωτικών-Χρεωστικών)

Στις φόρμες καταχώρησης «Ιδιώτη» και «Επιχείρησης», στην καρτέλα «Λοιπά 2», προστέθηκε πίνακας καταχώρησης Χρεωστικών/Πιστωτικών Καρτών.

 

(ε) Επιτάχυνση λειτουργίας του Εντύπου E3 2019

Προστέθηκε η δυνατότητα απενεργοποίησης του αυτόματου επανυπολογισμού των ποσών σε όλα τα πεδία, κάθε φορά που εγκαταλείπεται ένα πεδίο. Αυτό έγινε επειδή ο αυτόματος επανυπολογισμός δημιουργούσε, σε ορισμένα συστήματα, μία μικρή αλλά ενοχλητική καθυστέρηση, στη μετάβαση από το ένα πεδίο στο άλλο.

Έγιναν ορισμένες δευτερευούσης σημασίας βελτιώσεις στα έντυπα Ν και Ε3.

Οι αλλαγές της έκδοσης 7.7.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.