Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 8.3.0.0

Στην έκδοση 8.3.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Το έντυπο Ε3, τροποποιήθηκε ώστε να συμπεριλάβει τις πλέον πρόσφατες αλλαγές που έγιναν και αναφέρεται ως Ε3/2020.

Προστέθηκαν η σημαία της χώρας στη φόρμα άντλησης παραστατικών και κουμπί «Διαγραφή Εγγραφής» στη φόρμα αποστολής παραστατικού.

Με δεξί κλικ πάνω σε ένα επί πιστώσει παραστατικό, στη φόρμα που ανοίγει, όταν ο κέρσορας είναι στο πεδίο «Αρ. Παραστατικού», με το πλήκτρο * εισάγεται ο τελευταίος Α/Α απόδειξης που καταχωρήθηκε προσαυξημένος κατά ένα.

Προστέθηκαν στη φόρμα «Επεξεργασία Ειδών», τα κουμπιά «Εκτύπωση Λογιστικού Σχεδίου Εσόδων», «Εκτύπωση Λογιστικού Σχεδίου Εξόδων» και «Αντιγραφή Ειδών σε άλλη Οντότητα».

Βελτιώθηκε η εμφάνιση της φόρμας επιλογής παραστατικού, για έλεγχο συνεχόμενης αρίθμησης. Επίσης, η εκτύπωση συνεχόμενης αρίθμησης βελτιώθηκε έτσι ώστε όταν υπάρχουν παραστατικά με διάστημα, π.χ. 231-250, να φαίνεται ως μία εγγραφή.

Προστέθηκε το πεδίο «Ποσό» στην φόρμα καταχώρησης υποχρεώσεων και έγιναν και οι αντίστοιχες τροποποιήσεις στις εκτυπώσεις.

Κάτω από το μενού «Ειδικά Έντυπα» προστέθηκε το έντυπο «Δήλωση Απόδοσης Δημοτικού Τέλους επί των Ακαθαρίστων Εσόδων».

Ο χρόνος παράτασης της συνδρομής, σε περίπτωση μη έγκαιρης ανανέωσης, άλλαξε από δύο (2) μήνες σε έναν (1) μήνα. Μετά την πάροδο 15 ακόμη ημερών, η διακοπή της συνδρομής θεωρείται οριστική και σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου, διαγράφονται όλα τα στοιχεία του χρήστη. Το πρόγραμμα στο PC του χρήστη θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως ηλεκτρονικό αρχείο.

Έγινε μία βελτίωση στον έλεγχο της συνεχόμενης αρίθμησης των παραστατικών.

Οι αλλαγές της έκδοσης 8.3.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.