Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 8.4.0.0

Στην έκδοση 8.4.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Με την εγκύκλιο 1025/2020, οι ασκούντες επιχειρηματική δραστηριότητα, εκτός από τις μηνιαίες βεβαιώσεις αποδοχών που υπέβαλαν κατά το 2019, πρέπει να υποβάλλουν και ετήσια (προθεσμία 13 Μαρτίου 2020). Προς τούτο, διαμορφώθηκε ανάλογα η φόρμα των βεβαιώσεων αποδοχών, ώστε να επιλέγει ο χρήστης, αν η βεβαίωση που θα υποβάλλει  θα αφορά μηνιαίες ή ετήσιες αποδοχές.

Πέραν του τρόπου Πληρωμής “Μετρητά ή E-Banking” που υπήρχε ήδη στην εφαρμογή, προστέθηκαν οι τρόποι πληρωμής “Μετρητά” και “E-Banking” και ο τρόπος πληρωμής “Πιστωτική Κάρτα” έγινε “Κάρτα”.

Στις επιλογές “Ειδικοί Κωδικοί Taxis” και “Γενικές Ρυθμίσεις” προστέθηκε ο Κωδικός Επιβεβαίωσης Ενέργειας πριν ανοίξουν οι φόρμες.

Δεν αναφέρθηκαν Bugs την έκδοση 8.3.0.0., αλλά έγιναν μερικές βελτιώσεις σε δύο φόρμες, χωρίς όμως να υπάρχει σχετική αναφορά από κάποιο χρήστη της εφαρμογής.

Οι αλλαγές της έκδοσης 8.4.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.