Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.0.0.0

Στην έκδοση 6.0.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Το Arbicash-Τιμολόγηση αποτελεί πλέον μία ανεξάρτητη εφαρμογή που μπορεί να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει χωρίς το Arbitrans-Απλογραφία.

Προστέθηκε το μενού «myDATA» με τις εξής επιλογές:

α. Προστέθηκε η επιλογή «Πραγματική Λειτουργία myDATA».

β. Προστέθηκε η «Επιλογή Έκδοσης».

Η φόρμα Στοιχεία Τιμολόγησης Ελλάδος έσπασε σε τρεις καρτέλες:

«Στοιχεία Τιμολόγησης», «Γενικές Ρυθμίσεις», «Λοιπές Επιλογές»

Η φόρμα ανασχεδιάστηκε σε δύο καρτέλες:

«Κύρια Στοιχεία»,  «Στοιχεία Διευθύνσεων και Υποκαταστημάτων»

Στα προϊόντα/υπηρεσίες, τα πεδία ονομασίας δεχόντουσαν μέχρι 46 χαρακτήρες. Τώρα μπορούν να δεχτούν μέχρι και 500 χαρακτήρες.

α. Το πεδίο «Περιγραφή» έγινε επεξεργάσιμο και δέχεται μέχρι 500 χαρακτήρες.

β. Το πεδίο «Παράδοση», έχει πλέον διαθέσιμες όλες τις διευθύνσεις που έχουν καταχωρηθεί στον πελάτη (Έδρα και Υποκαταστήματα).

γ. Στο πεδίο «Αριθμός Αυτοκινήτου» υπάρχουν διαθέσιμα τα στοιχεία του πίνακα «Αριθμός Κυκλοφορίας» της φόρμας «Στοιχεία Τιμολόγησης Ελλάδος».

Στην εκτύπωση του παραστατικού το κείμενο επεκτείνεται σε περισσότερες από μία γραμμές, ανάλογα με το μέγεθός του.

Προστέθηκε η ομάδα «Διευθύνσεις Υποκαταστημάτων». Στην καρτέλα αυτή, ο χρήστης μπορεί να εισάγει απεριόριστο πλήθος υποκαταστημάτων για τον κάθε πελάτη.

Στην καρτέλα «Γενικές Ρυθμίσεις» προστέθηκε ο πίνακας στον οποίο αναγράφονται οι «Αριθμοί Κυκλοφορίας». Το πεδίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καταχώρηση άλλων στοιχείων μεταφοράς, π.χ. Courier, μεταφορικής εταιρείας, κ.α.

Από την 1/1/2021, τα παραστατικά που θα εκδίδονται μέσω λογισμικού θα πρέπει να υποβάλλονται στην ΑΑΔΕ σε πραγματικό χρόνο. Προς αποφυγή λάθους, η εφαρμογή πρώτα υποβάλλει το παραστατικό στην ΑΑΔΕ και αν αυτό πάρει Mark, το εκδίδει.

Διορθώθηκε ένα Bug που παρουσιάστηκε στην έκδοση 5.3.0.

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.0.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.