Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.1.0.0

Στην έκδοση 6.1.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Ενσωματώθηκαν πίνακες για το αρχικό υπόλοιπο και το τρέχον υπόλοιπο και άλλαξε η μέθοδος υπολογισμού του χρεωστικού ή του πιστωτικού υπολοίπου.

Προστέθηκε η επιλογή “Τιμή Μονάδος με τρία (3) δεκαδικά” στην καρτέλα “Ρυθμίσεις Παραστατικών”. Όταν είναι επιλεγμένη, τότε οι Τιμές Μονάδος στρογγυλοποιούνται σε τρία (3) δεκαδικά, π.χ. 1,259.

Είναι πολύ βασικές φόρμες και επιλέγονταν δύσκολα. Για διευκόλυνση προστέθηκαν οι εξής συντομεύσεις:

  • F11: Διαχείριση Εκδοθέντων Παραστατικών
  • F12: Διαχείριση Εκδοθέντων Αποδείξεων Πληρωμής

Τα «Στατιστικά» είναι ένα εντελώς καινούριο χαρακτηριστικό του Arbicash και σε πρώτη φάση, περιλαμβάνουν μόνο την ανάλυση ανά είδος προϊόντος. Σε επόμενες εκδόσεις προβλέπεται να προστεθούν και άλλες δυνατότητες.

Στη φόρμα διαχείρισης των εκδοθέντων παραστατικών προστέθηκε το highlight και οι γραμμές εναλλάσσουν τα χρώματα τους.

Στη φόρμα διαχείρισης των εκδοθέντων αποδείξεων είσπραξης, άλλαξε πλήρως η μορφή του πίνακα, προστέθηκε το highlight και οι αποδείξεις μπορούν να διαγραφούν με το πλήκτρο Delete.

Οι πίνακες με τα προϊόντα άλλαξαν. Εκτός από τη νέα εμφάνιση, υπάρχουν και αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως π.χ. ότι οι διαδοχικές γραμμές έχουν διαφορετικό χρώμα και προστέθηκε το highlight στην επιλεγμένη γραμμή.

Το μήνυμα εμφανίζεται όταν το παραστατικό που πρόκειται να εκδώσετε είναι Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών του είδους 2.1, το αναφερόμενο ποσό είναι πάνω από 300,00 € και δεν έχει γίνει παρακράτηση.

Στα παραστατικά που πρέπει να έχουν τον ίδιο χαρακτηρισμό με το συσχετιζόμενο, δεν γίνεται κανένας έλεγχος όσον αφορά την ορθότητα του χαρακτηρισμού. Αυτά τα παραστατικά είναι τα εξής:

  • 6 – Συμπληρωματικό τιμολόγιο πώλησης
  • 4 – Συμπληρωματικό τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών
  • 1 – Πιστωτικό τιμολόγιο συσχετιζόμενο

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.1.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.