Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.2.0.0

Στην έκδοση 6.2.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Αναπτύχθηκε μία εξειδικευμένη μορφή εκτύπωσης, κατάλληλη για να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες που υπάρχουν στην έκδοση παραστατικών από δικηγόρους.

Έγινε η ενσωμάτωση της έκδοσης 1.0.2 των myDATA.

Κάτω από την επιλογή «Εργαλεία» του κεντρικού μενού, προστέθηκε η νέα επιλογή «Επιδιόρθωση Βάσης». Η επιλογή αυτή, αναδιαμορφώνει παλαιότερα αντίγραφα της βάσης, έτσι ώστε να συμφωνούν με την τελευταία έκδοση.

Με το νέο αυτό χαρακτηριστικό μπορούμε να διαχωρίσουμε τα έσοδα της επιχείρησης και ανά πελάτη.

Το Ηνωμένο Βασίλειο (Κωδικός Χώρας GB), αφαιρέθηκε από την λίστα με τις Χώρες της Ε.Ε. και βρίσκεται αμέσως μετά τις χώρες τις Ε.Ε. και πριν τις Τρίτες Χώρες.

Λόγω της υποστήριξης έκδοσης παραστατικών για δικηγόρους, προστέθηκε στη φόρμα των παρακρατήσεων, η δυνατότητα να εισάγονται και οι κρατήσεις υπέρ τρίτων.

Στη νέα μορφή τιμολογίου δόθηκε το όνομα «ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ», ενώ η μορφή παραστατικού που υποστηρίζονταν μέχρι τώρα, μετονομάστηκε σε «ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ».

Παράλληλα με τη φόρμα που υποστηρίζει την κλασική μορφή των παραστατικών, υπάρχει μία φόρμα, η οποία υποστηρίζει τα πεδία που προβλέπονται στη μορφή που πρέπει να έχουν τα παραστατικά, στις υπηρεσίες που παρέχονται από τους δικηγόρους.

Άλλαξε η φόρμα κλεισίματος της εφαρμογής. Στη φόρμα αυτή, υπάρχει η επιλογή για την δημιουργία Αντιγράφου Ασφαλείας.

Προστέθηκαν όλες οι Χώρες του Κόσμου στις φόρμες «Νέος Πελάτης» και «Έκδοση Παραστατικού».

Στην εκτύπωση ακυρωμένου παραστατικού προστέθηκε και το Mark ακύρωσης, ως αποδεικτικό ότι το παραστατικό όντως ακυρώθηκε.

Οι στήλες που προστέθηκαν, είναι ορατές μόνο όταν δεν υπάρχει το ARBITRANS εγκατεστημένο στον υπολογιστή.

Ανασχεδιάστηκε το αρχείο Excel εισαγωγής των Πελατών. Δεν χρειάζεται ενδιάμεσο αρχείο μορφής Unicode και η φόρτωση γίνεται πολύ ταχύτερα.

Προστέθηκε η επιλογή «Ενημερώσεις Προγράμματος (Updates)». Από την επιλογή αυτή, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει τα manual των ενημερώσεων τις εφαρμογής.

Μπορείτε να εμφανίσετε στη φόρμα «Διαχείριση Αποδείξεων Είσπραξης», τόσα παραστατικά, όσα σας επιτρέπει το ύψος της οθόνης σας.

Διορθώθηκαν δύο προβλήματα που διαπιστώθηκαν στην έκδοση 6.1.0.0.

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.2.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.