Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.3.0.0

Στην έκδοση 6.3.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Η αποθήκη υποστηρίζονταν μόνο σε επίπεδο κωδικών προϊόντων. Η υποστήριξη αυτή επεκτάθηκε στην παρούσα έκδοση με την προσθήκη των:

  • Παρακολούθηση των διαθέσιμων αποθεμάτων
  • Απογραφή αποθήκης – Εισαγωγή των ποσοτήτων της απογραφής

Έγιναν αλλαγές στη μορφή του αρχείου Excel, λόγω της υποστήριξης της Αποθήκης. Επίσης η ανάγνωση του αρχείου γίνεται απευθείας από το Excel και δεν απαιτείται το ενδιάμεσο αρχείο Unicode.

Με την επιλογή αυτή ενημερώνονται όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σύμφωνα με το  αρχείο Excel. Μεταξύ αυτών  είναι και οι ποσότητες, που έχουν αλλάξει λόγω απογραφής.

Όταν η ρύθμιση αυτή είναι επιλεγμένη, τότε, όσες εγγραφές έχουν κοινά τα εξής στοιχεία:

Κωδικό Ε3, Κατηγορία, ΦΠΑ, Μονάδα μέτρησης

Συγκεντρώνονται σε μία ομάδα, αθροίζονται τα ποσά και υποβάλλονται στα myDATA.

Αναγνωρίζεται αυτόματα ο χαρακτηρισμός των πωλήσεων των παγίων και αποστέλλεται στα myDATA. Το παραστατικό αυτό δεν καταχωρείται αυτόματα στο Arbitrans.

Καθορίστηκαν τα είδη παραστατικών στα οποία μπορεί να εισαχθεί παρακράτηση φόρου και τα οποία είναι: 2.1, 2.4, 5.1, 5.4, 11.2.

Προστέθηκε η δυνατότητα επιλογής. O χρήστης καθορίζει, αν στα τιμολόγια που εκδίδει επιθυμεί να εμφανίζεται το Προηγούμενο/Νέο Υπόλοιπο.

Προστέθηκαν οι συχνές ερωτήσεις για τα myDATA. Ανοίγει ο ενσωματωμένος Browser της εφαρμογής στην σελίδα με τις FAQ των myDATA.

Αφαιρέθηκαν τα παραστατικά 3.1 και 3.2 από την λίστα των Κωδικών myDATA, καθόσον δεν εκδίδεται τίτλος κτήσης από το Arbicash. Τα παραστατικά αυτά, κατά τον τρόπο που έχουν καθοριστεί από την ΑΑΔΕ, καταχωρούνται μόνο στα έξοδα της οντότητας.

Δεν υπήρξαν αναφορές σφαλμάτων στην έκδοση 6.2.0.0, οπότε δεν έγιναν αξιόλογες αλλαγές. Έγιναν μόνο μερικές βελτιώσεις σε φόρμες και εκτυπώσεις, με σκοπό τη βελτίωση της εμφάνισης.

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.3.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.