Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.4.0.0

Στην έκδοση 6.4.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Ο χρήστης μπορεί να εκδώσει ένα νέο παραστατικό, με τα ίδια προϊόντα/υπηρεσίες. Πολύ χρήσιμο για φορολογικές δηλώσεις, όπου ο λογιστής χρειάζεται να αλλάξει μόνο τον πελάτη.

Με αυτήν την επιλογή ένα Προϊόν/Υπηρεσία, μπορεί να εισαχθεί περισσότερες από μία φορές στη φόρμα έκδοσης παραστατικών.

Ο ΑΦΜ επιτρέπεται να είναι και παύλα (-), και να καταχωρούνται απεριόριστα ΑΦΜ με παύλα (-). Η αλλαγή αυτή έγινε για να εξυπηρετηθούν οι χρήστες που συναλλάσσονται με τρίτες χώρες όπως η US (Ηνωμένες Πολιτείες) που δεν έχουν ΑΦΜ.

Όταν η χώρα είναι εκτός Ε.Ε., τότε αντί να μεταφέρεται στο Arbitrans το «–», μεταφέρεται ο κωδικός της χώρας όπως έχει επιλεγεί από τον χρήστη.

Το πεδίο “Επάγγελμα” είναι υποχρεωτικό. Τα πεδία Διευθύνσεων είναι υποχρεωτικά όταν ο ΑΦΜ δεν είναι 000000000 ή 999999999 ή παύλα (-). Προστέθηκε το κουμπί «Συμπλήρωση κενών πεδίων», με το οποίο τα κενά πεδία συμπληρώνονται με παύλα (-), εκτός από τα: Χώρα, Πεδία Τηλεφώνων, Email, Έκπτωση, Σημειώσεις.

Έγινε νέος σχεδιασμός της φόρμας. Στη νέα φόρμα όλα τα πεδία είναι επεξεργάσιμα, εκτός από τη χώρα και τον ΑΦΜ.

Εάν έχει επιλεχθεί άρθρο απαλλαγής ΦΠΑ, τότε αυτό εμφανίζεται κάτω από την ένδειξη “ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ”.

Διορθώθηκαν δύο δευτερευούσης σημασίας bug (για περισσότερες πληροφορίες, βλέπε τις αλλαγές αναλυτικά).

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.4.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.