Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.5.0.0

Στην έκδοση 6.5.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Προστέθηκε μία νέα απλοποιημένη μορφή παραστατικού, για τους χρήστες που έχουν αποκλειστικές συναλλαγές με το εξωτερικό.

Προστέθηκαν τρείς εναλλακτικές μορφές της κλασσικής εκτύπωσης.

Επίσης προστέθηκε η δυνατότητα προεπισκόπησης της εκτύπωσης.

Απλοποιήθηκε η διαδικασία έκδοσης Συσχετιζόμενου Πιστωτικού Τιμολογίου (είδος 5.1).

Οι εγγραφές του παραστατικού είναι πλέον πράσινες (πριν ήταν χωρίς χρώμα).

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει διαφορετικό είδος παραστατικού.

Στα πιστωτικά τιμολόγια, ο τρόπος πληρωμής «Επί Πιστώσει» σημαίνει: «Δεν επιστρέφω χρήματα, αλλά σε πιστώνω για μελλοντική αγορά». Αν γίνει εσφαλμένη επιλογή του «Επί Πιστώσει», θα προκύψει λάθος και στο χρεωστικό υπόλοιπο του πελάτη.

Για την επιτάχυνση της εισαγωγής των στοιχείων του παραστατικού, όταν ο χρήστης πληκτρολογήσει στο πεδίο ΑΦΜ το «000000000», ανοίγει η φόρμα αναζήτησης των πελατών, με αυτόματα εφαρμοσμένο φίλτρο ΑΦΜ το «00000000».

Διορθώθηκαν δύο δευτερεύοντα bugs, τα οποία δεν επηρέαζαν την ορθή έκδοση των παραστατικών (βλέπε και το κεφάλαιο 4 στην αναλυτική ανάπτυξη των αλλαγών).

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.5.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.