Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 9.3.0.0

Στην έκδοση 9.3.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Προστέθηκε η επιλογή “Ενδοκοινοτικές Παραδόσεις Αγαθών-Καθεστώς 4200” στις ενδοκοινοτικές εγγραφές Εσόδων, επειδή στο νέο έντυπο Φ4 έκδοσης 2020, αυτές πρέπει να αναφέρονται σε ξεχωριστή στήλη.

Στη φόρμα των εντύπων, αντικαταστάθηκαν τα έντυπα Φ4 και Φ5, με τις νέες εκδόσεις του 2020. Η αντικατάσταση αυτή είναι αποτελεί μία οπτική κυρίως αλλαγή, επειδή και οι παλιές εκδόσεις μπορούσαν να υποβάλλουν κανονικά τα Φ4 και Φ5 (πλην του Φ4, στις σπάνιες περιπτώσεις που θα χρειαζόταν να συμπληρωθεί ο πίνακας Γ, ή που θα υπήρχαν ενδοκοινοτικές παραδόσεις του καθεστώτος 4200).

Η γραμμή όταν επιλέγεται ένα πεδίο της, γίνεται highlight. Έτσι, ο χρήστης αναγνωρίζει αμέσως τα πεδία που αντιστοιχούν στο παραστατικό που έχει επιλέξει.

Προς αποφυγή λαθών στην καταχώρηση των κωδικών myDATA, η γραμμή στην οποία ανήκει το πεδίο που πάτησε, ή επεξεργάζεται ο χρήστης, γίνεται highlight.

Η επιλογή «myDATA» αναβαθμίστηκε ως επιλογή του κεντρικού μενού και κάτω από αυτήν  συγκεντρώθηκαν όλες οι επιλογές που αφορούν αποκλειστικά τα myData.

Με το πάτημα του F5 ή του F8, δεν φορτώνεται πλέον η ημερομηνία του παραστατικού, καθώς δημιουργήθηκαν λάθος καταχωρήσεις από κεκτημένη ταχύτητα και απεστάλησαν στα myDATA παραστατικά με λάθος ημερομηνία.

Δεν έγιναν αλλαγές, καθόσον δεν αναφέρθηκαν Bugs την έκδοση 9.2.0.

Οι αλλαγές της έκδοσης 9.3.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.