Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 9.5.0.0

Στην έκδοση 9.5.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος του update. Το σύστημα αποστολής των στοιχείων από το Arbicash (τιμολόγηση) στο Arbitrans έχει υποστεί αλλαγές και για να υπάρχει σωστή επικοινωνία θα πρέπει να γίνουν και τα δύο update.

Στις μαζικές καταχωρήσεις παραστατικών, η γραμμή highlight μετακινείται  αυτόματα πάνω στο παραστατικό το οποίο καταχωρείται. Το ίδιο ακριβώς εφαρμόζεται και στους μαζικούς  χαρακτηρισμούς και ακυρώσεις.

Με αυτή τη μέθοδο, στις μαζικές διαδικασίες, ο χρήστης γνωρίζει ακριβώς ποιο είναι το παραστατικό που καταχωρεί ή χαρακτηρίζει ή ακυρώνει.

Οι τακτοποιητικές εγγραφές της Λογιστικής και της Φορολογικής βάσης, αποστέλλονται όπως όλες οι άλλες εγγραφές, μέσω της επιλογής «myDATAàΑποστολή Παραστατικών Εξόδων». Κατά συνέπεια έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές στο menu «myDATA».

Η αποστολή των παραστατικών 17.3, 17.4, 17.5, 17.6 στα myDATA γίνεται όπως κάθε άλλη αποστολή παραστατικών. Τα 17.3 και 17.4 αποστέλλονται μέσα από τη φόρμα των Εσόδων, ενώ τα 17.5 και 17.6 από τη φόρμα των Εξόδων.

Το μήνυμα υπενθυμίζει ότι από 1/1/2021, η αποστολή παραστατικών στα myDATA, σε ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χρόνο, γίνεται μόνο μέσω της Ειδικής Φόρμας Καταχώρησης της ΑΑΔΕ.

Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις, γι’ αυτό η φόρμα έχει αφεθεί ελεύθερη προς χρήση.

(α) Διορθώθηκε ένα σφάλμα που διαπιστώθηκε στην προεπισκόπηση του Φ5.

(β) Έγιναν οι απαραίτητες προσαρμογές στο κατέβασμα των παραστατικών από τα myDATA, λόγω των αλλαγών που έκανε η ΑΑΔΕ.

Οι αλλαγές της έκδοσης 9.5.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.