Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 1.9.0.0

Στην έκδοση 1.9.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Προστέθηκαν οι συχνές ερωτήσεις για τα myDATA. Ανοίγει ο ενσωματωμένος Browser της εφαρμογής και ανακατευθύνεται στην σελίδα FAQ των myDATA.

Προστέθηκε η δυνατότητα εξαγωγής των πελατών και των προμηθευτών σε κατάλογο, σε αρχείο Excel.

Με τα ισχύοντα αυτή τη στιγμή, τα χειρόγραφα παραστατικά Εσόδων επιτρέπεται να εισάγονται μόνο μέσω της Ειδικής Φόρμας Καταχώρησης της ΑΑΔΕ.

Εκτός από το ποντίκι, μπορεί να γίνει και η χρήση του πλήκτρου Insert (INS) για το άνοιγμα της φόρμας νέας εγγραφής και για την καταχώρηση των στοιχείων. Επίσης, για την αποστολή του παραστατικού στα myDATA μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το πλήκτρο (F9).

Διαπιστώθηκε ότι, κατά την υποβολή στα myDATA, η ΑΑΔΕ διαχειρίζεται τα παραστατικά 3.1 και 3.2 ως έξοδα, οπότε μεταφέρθηκαν από την λίστα των Κωδικών των Εσόδων στη λίστα των Εξόδων. Η διαδικασία υποβολής τους δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένη.

Διορθώθηκε ένα bug στο σύστημα προστασίας του προγράμματος έναντι παράνομης αντιγραφής.

Οι αλλαγές της έκδοσης 1.9.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.