Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 10.4.0.0

Στην έκδοση 10.4.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Στην επιλογή εντύπου Ν, προστέθηκε ως προεπιλογή το έντυπου Ν 2021. Η προηγούμενη προεπιλογή «Ν 2020» μεταφέρθηκε στα έντυπα παλαιότερων εκδόσεων. Σχεδιάστηκε εκ νέου και αναπρογραμματίστηκε το παραγόμενο PDF του εντύπου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Δεν έγιναν αλλαγές στο Calculation Engine παραγωγής των ΜΥΦ. Βελτιώθηκε μόνο η επικοινωνία με το χρήστη. Η βελτίωση έγινε επειδή οι φόρμες που χρησιμοποιούνται στις ΜΥΦ θα διατηρηθούν και μετά την κατάργηση των ΜΥΦ, καθόσον εκτελούν και επιπλέον εργασίες.

Έγινε βελτίωση των πινάκων που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των ΜΥΦ, με σκοπό να γίνουν περισσότερο εύχρηστοι στον τελικό χρήστη.

Η βελτίωση αυτή έγινε, παρόλον ότι οι ΜΥΦ οδηγούνται προς το τέλος τους (λόγω των myDATA), επειδή το εργαλείο αυτό χρησιμοποιείται και για άλλες εργασίες, όπως π.χ. για τον εντοπισμό των παραστατικών που είναι άνω των 500,00 €. Μετά την κατάργηση των ΜΥΦ, το εργαλείο αυτό θα παραμείνει στο πρόγραμμα, κατά πάσα πιθανότητα με διαφορετική ονομασία.

Επειδή τα έντυπα Ε3 και Ν φορτώθηκαν πολύ με νέα πεδία, η εκτέλεση του Calculation Engine  αυτών των εντύπων εκτελείται παράλληλα με τη φόρτωση τους. Το αποτέλεσμα είναι τα Ε3 και Ν να φορτώνονται πιο γρήγορα, κάτι που είναι ιδιαίτερα εμφανές στα πιο αργά μηχανήματα

Οι αλλαγές της έκδοσης 10.4.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.