Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.7.0.0

Στην έκδοση 6.7.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Το πιστωτικό τιμολόγιο του τύπου 5.1, μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο τιμολόγιο αρκεί να μπορεί να δεχτεί τους ίδιους χαρακτηρισμούς με το αρχικό τιμολόγιο. Μπορεί να εκδοθεί πολύ εύκολα, αντιγράφοντας πλήρως το αρχικό παραστατικό.

Η συνεργασία με φορολογικούς μηχανισμούς (Φ.Μ.), μετά την Α.1171/2021, έγινε περίπλοκη και γι’ αυτό αποφασίστηκε η διακοπή της υποστήριξης τους. Οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις της εφαρμογής, εφόσον λειτουργούν υποχρεωτικά με το Φ.Μ. και τον είχαν συνδέσει με την εφαρμογή πριν την 15/11/2021, θα εξακολουθήσουν να υποστηρίζονται.

Η έκδοση των myDATA, αλλάζει πλέον αυτόματα στην έκδοση 1.0.3 με την εκκίνηση της εφαρμογής. Ο χρήστης, μπορεί να την αλλάξει, αλλά μετά από επανεκκίνηση θα γίνει πάλι 1.0.3.

Στη θέση της ψηφιακής σφραγίδας των Φ.Μ., όταν δεν υπάρχει σύνδεση με Φ.Μ., εκτυπώνεται  η συμβολοσειρά UID που παράγεται από την ΑΑΔΕ.

Υπάρχουν ποσά, όπως π.χ. τα 10,00 €, για τα οποία αν αναζητήσουμε να τα πάρουμε σε μικτό ποσό είναι αδύνατον. Θα προκύψει 9,99 ή 10,01. Για να προκύψει το επακριβές  ποσό, προσθέτουμε ή αφαιρούμε ένα λεπτό, είτε μόνο από το ΦΠΑ είτε μόνο από το καθαρό ποσό. Αντιμετωπίζεται η μεταφορά τους στο Arbitrans, όταν το Arbicash και το Arbitrans είναι εγκατεστημένα στο ίδιο μηχάνημα.

Δεν έγιναν αλλαγές, δεν αναφέρθηκε κανένα bug στην έκδοση 6.6.0.0.

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.7.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.