Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.8.0.0

Στην έκδοση 6.8.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Ενσωματώθηκαν τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά της έκδοσης 1.0.4 των myDATA.

Σε όλες τις φόρμες που εισάγονται χαρακτηρισμοί, προστέθηκαν οι 1169 νέοι αποδεκτοί χαρακτηρισμοί της έκδοσης 1.0.4 των myDATA.

Οι αποδεκτοί συνδυασμοί χαρακτηρισμών στην έκδοση 1.0.3 ήταν 1720 (563 Εσόδων 1157 Εξόδων). Με την προσθήκη 1169 νέων συνδυασμών με την 1.0.4 (238 Εσόδων και 931 Εξόδων) γίνονται 2889. Εξ αυτών οι 801 είναι των Εσόδων και οι 2088 των Εξόδων.

Η Επιλογή «E-Banking» στέλνεται πλέον ως «Web Banking» και η Επιλογή «Πιστωτική Κάρτα» στέλνεται πλέον ως «POS/e-POS».

Τα UID, MARK και MARK ΑΚΥΡΩΣΗΣ, εμφανίζονται στο κάτω μέρος του παραστατικού ως εξής:

UID <10 ΚΕΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ> MARK <10 ΚΕΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ> MARK ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Προστέθηκε η επιλογή «Αγνόηση» στην περιγραφή προϊόντος/υπηρεσίας. Με αυτήν, κατά την έκδοση παραστατικού, παραλείπονται από την αναζήτηση, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιούνται πλέον ή που έχουν καταργηθεί. Ωστόσο, στον πλήρη πίνακα με όλα τα προϊόντα/υπηρεσίες, θα υπάρχουν πάντα και δεν θα μπορούν να διαγραφούν, επειδή έχουν εκδοθεί παραστατικά με αυτά.

Έγιναν οι απαραίτητες προσαρμογές στην αποστολή των παραστατικών στα myDATA, λόγω των αλλαγών που έκανε η ΑΑΔΕ.

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.8.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.