Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 6.9.0.0

Στην έκδοση 6.9.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Ενσωματώθηκε η τελευταία έκδοση 1.0.5 των myDATA.

Προστέθηκε, στη κεντρική φόρμα, η επιλογή «Βοήθεια–>Arbitrans TeamViewer».

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό, προβλέφθηκε κυρίως για την περίπτωση, που θα ζητηθεί από την ΑΑΔΕ να γίνει επαναποστολή παραστατικών στα myDATA. Ως γνωστόν, ήδη έχει συμβεί μία τέτοια περίπτωση.

Οι πελάτες εξωτερικού δεν δέχονται Ελληνικούς χαρακτήρες, κενά και σύμβολα στον ΑΦΜ. Επίσης στους πελάτες από χώρες-μέλη της Ε.Ε, γίνεται έλεγχος του mask του ΑΦΜ.

Προστέθηκε στη φόρμα έκδοσης παραστατικών ένα «?» δίπλα από το πεδίο επιλογής άρθρου απαλλαγής ΦΠΑ. Με κλικ στο «?» εμφανίζεται απευθείας το αντίστοιχο κεφάλαιο της online βοήθειας.

Προστέθηκε η μορφή εκτύπωσης «ΚΛΑΣΙΚΗ 4». Η Μορφή αυτή είναι παρόμοια με την «ΚΛΑΣΙΚΗ 1», αλλά χωρίς Κωδικό Προϊόντος/Υπηρεσίας, Χαρτόσημο και χωρίς τις στήλες που αφορούν την Έκπτωση.

Εντοπίστηκε και αποκαταστάθηκε ένα πρόβλημα το οποίο παρουσιαζόταν όταν γινόταν οι εργασίες που εκτελούνται με κλικ στο κουμπί «Επανάληψη Παραστατικού», το οποίο βρίσκεται στη φόρμα «Παραστατικά–>Διαχείριση Εκδοθέντων Παραστατικών».

Οι αλλαγές της έκδοσης 6.9.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.