Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 10.13.0.0

Στην έκδοση 10.13.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Ενσωματώθηκε η τελευταία έκδοση 1.0.5 των myDATA. Στην έκδοση αυτή όταν έχει γίνει εξουσιοδότηση λογιστή, τα δεδομένα μπορούν να αντλούνται με τον ΑΦΜ και τους κωδικούς myDATA του λογιστή.

Προστέθηκε το νέο έντυπο Ε3, έκδοσης 2022. Το έντυπο έκδοσης 2021, μεταφέρθηκε στις «Παλαιότερες Εκδόσεις».

Προστέθηκε η επιλογή «Επισήμανση ως Χαρακτηρισμένο». Μαρκάρει το παραστατικό στα βιβλία ως χαρακτηρισμένο, χωρίς να στείλει χαρακτηρισμό στα myDATA. Επίσης προστέθηκε η επιλογή «Επισήμανση ως Μη Χαρακτηρισμένο».

Όταν ο χαρακτηρισμός διαβιβάζεται ξεχωριστά από τη σύνοψη, λαμβάνει από τα myDATA ένα ξεχωριστό Mark, το οποίο θα το βρείτε στην Άντληση των Παραστατικών, επιλέγοντας το «Όσα Έστειλε η Οντότητα». Για λόγους διευκόλυνσης του χρήστη, το Mark χαρακτηρισμού αποθηκεύεται στη βάση δεδομένων, και μπορείτε να το δείτε από τις «Λεπτομέρειες Εγγραφής» .

Έγιναν οι εξής αλλαγές:

  • Το άνοιγμα της φόρμας συντομεύτηκε με το πάτημα των πλήκτρων «Ctrl + M».
  • Οι πρώτες στήλες μέχρι και την “Επωνυμία” είναι κλειδωμένες και φαίνονται πάντα.
  • Προστέθηκε η στήλη «Χαρακτηρισμένο στα myDATA».
  • Προστέθηκε η στήλη «Mark Χαρακτηρισμού».

Έγιναν οι εξής αλλαγές:

  • Προστέθηκαν δύο επιπλέον στήλες, οι “Εγκατάσταση” και “Νόμισμα”.
  • Στην «Ομαδοποίηση Παραστατικών»”, προστέθηκαν «Βάσει Εγκατάστασης» και «Βάσει Νομίσματος».
  • Στην επιλογή του μενού «Εργαλεία», προστέθηκαν οι επιλογές «Εμφάνιση Πολλαπλών MARK» και «Απόκρυψη Πολλαπλών MARK».

Προστέθηκε στη κεντρική φόρμα η επιλογή «ΒοήθειαàArbitrans TeamViewer»

Προσθήκη επιλογής «Βοήθεια» στα βιβλία και στην «Άντληση Παραστατικών»

Στην Επεξεργασία Ειδών, προστέθηκε η στήλη “Χ”. Όταν ο χρήστης κλικάρει ένα είδος αυτής της στήλης, τότε το είδος συνεχίζει να υπάρχει αλλά δεν φορτώνεται για επιλογή.

Στην φόρμα Υπολογιστή Διπλής Εγγραφής (Συντόμευση F2), προστέθηκε η επιλογή “Διατήρηση Στοιχείων με το κλείσιμο της Φόρμας” στον πίνακα “Στοιχεία 2ης Εγγραφής”. Όταν η επιλογή αυτή είναι επιλεγμένη, τότε ακόμα και να κλείσει η φόρμα, διατηρείται το περιεχόμενο των πεδίων “ΦΠΑ%”, “Τεμάχια” και “Είδος”. Με αυτόν τον τρόπο η χρήση της φόρμας είναι πιο γρήγορη όταν υπάρχουν επαναλαμβανόμενες εγγραφές.

Τακτοποιήθηκε το πρόβλημα εκκίνησης χωρίς Internet και διορθώθηκε το πρόβλημα κατά το οποίο η επιλογή «Βοήθεια->Επικοινωνήστε μαζί μας» δεν λειτουργούσε.

Οι αλλαγές της έκδοσης 10.13.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.