Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 3.0.0.0

Στην έκδοση 3.0.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Οι αλλαγές που αφορούν όλους τους χρήστες

Η κάθε σελίδα κατεβαίνει  από την ΑΑΔΕ με το δικό της αρχείο xml και περιέχει μέχρι και 1000 Mark. Αφού κατέβουν τα αρχεία xml, ενοποιούνται σε μία σελίδα, που μπορεί να περιέχει αρκετές χιλιάδες παραστατικών. Λόγω περιορισμών της ΑΑΔΕ, ο αριθμός των σελίδων που μπορούν να ενοποιηθούν είναι μέχρι 5. Ο προεπιλεγμένος αριθμός είναι 2.

Η Ιστορικότητα χαρακτηρισμών και ακυρώσεων, φέρνει όλους τους χαρακτηρισμούς και τις ακυρώσεις για πολλές σελίδες, από τον Mark αναζήτησης και κάτω. Στα εξαγόμενα αρχεία λαμβάνονται υπόψη και τα φίλτρα. Δηλαδή εξάγονται πλέον μόνο όσες γραμμές έχουν επιλεγεί από τα φίλτρα και μπορούν να γίνουν ορατές στην οθόνη και όχι όλες όπως ίσχυε πριν.

Υπάρχουν τρία είδη Mark στα myDATA: Σύνοψης, Ακύρωσης, Χαρακτηρισμού. Όλα ακολουθούν μία και μοναδική αρίθμηση. Η ΑΑΔΕ επιστρέφει τα Mark σε αρχεία xml και το κάθε αρχείο xml μπορεί να περιέχει μέχρι 1000 Mark, όλων των τύπων.

Στην Ιστορικότητα των Χαρακτηρισμών και Ακυρώσεων, προστέθηκαν στήλες οι οποίες συμπληρώνονται με τα εξής στοιχεία: Αριθμός, ΑΦΜ Εκδότη, ΑΦΜ Λήπτη

Η Ιστορικότητα εφαρμόζεται σε όλα τα παραστατικά που αντλούνται (από το Mark αναζήτησης και μετά).

Η δωροεπιταγή είναι μία εντελώς ξεχωριστή περίπτωση παραστατικού. Δίνονται οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αποστολής της δωροεπιταγής στα myDATA.

Προστέθηκε ένα σύστημα αυτομάτου ελέγχου, όσον αφορά την ορθή σύνταξη των ΑΦΜ, ανάλογα με τη χώρα.

Προστέθηκε στη φόρμα έκδοσης παραστατικών ένα «?» δίπλα από το πεδίο επιλογής άρθρου απαλλαγής ΦΠΑ. Με κλικ στο «?» εμφανίζεται απευθείας το αντίστοιχο κεφάλαιο της online βοήθειας.

Στη φόρμα άντλησης παραστατικών, έγιναν διορθώσεις στις «Ρυθμίσεις Εμφάνισης Πίνακα» και στην αποθήκευση την αποτελεσμάτων αναζήτησης σε αρχείο csv.

Οι αλλαγές που αφορούν αποκλειστικά τους προγραμματιστές

Προστέθηκε η δυνατότητα άντλησης των στοιχείων των επιχειρήσεων από τη βάση δεδομένων της ΑΑΔΕ ή της Ε.Ε. Για χώρες εκτός Ε.Ε, υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν στη βάση δεδομένων της Arbitrans, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται.

Η αναζήτηση των παραστατικών, μπορεί να γίνεται και μέσω αρχείου διεπαφής. Υπάρχει ο περιορισμός ότι μπορούν να κατέβουν μέχρι 5 σελίδες, λόγω αντίστοιχου περιορισμού της ΑΑΔΕ. Ως εκ τούτου στις 5 σελίδες μπορεί να υπάρχουν το πολύ μέχρι 5000 παραστατικά.

Οι αλλαγές έγιναν λόγω των νέων χαρακτηριστικών που προστέθηκαν. Για να κατεβάσετε το νέο αρχείο «Διεπαφή- ARBITRANS 4U», ανοίγετε τον «Arbitrans Installer» και επιλέγετε «ΔΙΕΠΑΦΗ ARBITRANS4U».

Οι αλλαγές της έκδοσης 3.0.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.