Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 3.1.0.0

Στην έκδοση 3.1.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Οι αλλαγές που αφορούν όλους τους χρήστες

Προστέθηκαν τα εξής κριτήρια αναζήτησης: Ημερομηνία (Από – Έως), ΑΦΜ αποστολέα, ΑΦΜ λήπτη, Τύπος Παραστατικού, Μέγιστο MARK.

Προστέθηκαν από την ΑΑΔΕ δύο νέες μέθοδοι επιστροφής παραστατικών, «Τα Έσοδα μου» και «Τα Έξοδα μου». Στις νέες μεθόδους δεν επιστρέφεται ο ΑΑ και η Σειρά.

Στη φόρμα άντλησης παραστατικών, προστέθηκε η στήλη «Αυτοτιμολόγηση», η οποία μαρκάρεται αυτόματα βάσει του αρχείου XML που επιστρέφεται από τα myDATA.

Στην φόρμα αποστολής Παραστατικού (Εσόδων ή Εξόδων), στη «Νέα Ρουτίνα», προστέθηκε η επιλογή «Όλα τα Είδη Παραστατικού».

Αφαιρέθηκε η από προεπιλογή εκτέλεση του προγράμματος με δικαιώματα διαχειριστή, και διορθώθηκαν τέσσερα (4) Bugs που διαπιστώθηκαν στην έκδοση 3.0.0.0.

Οι αλλαγές που αφορούν αποκλειστικά τους προγραμματιστές

Προστέθηκε το πεδίο searchItems. Μέσω αυτού ενεργοποιούνται στα αρχεία διεπαφής τα νέα κριτήρια αναζήτησης παραστατικών: Ημερομηνία (Από: … Έως), ΑΦΜ Αποστολέα, ΑΦΜ Παραλήπτη, Τύπος Παραστατικού, Μέγιστο MARK.

Όταν παρουσιαστεί σφάλμα αποστολής του αρχείου διεπαφής, η ανάγνωση αρχείων συνεχίζεται κανονικά και τα σφάλματα αποθηκεύονται σε αρχείο.

Οι αλλαγές της έκδοσης 3.1.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.