Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 11.2.0.0

Στην έκδοση 11.2.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή στο τελευταίο .net Framework 4.8. Ενδέχεται κάποιοι χρήστες των Windows 7 ή των Windows 8/8.1, να πρέπει να αναβαθμίσουν τον υπολογιστή τους στην έκδοση .net Framework 4.8.

 

Ενημέρωση: Από 1/1/2023, στις νέες εγκαταστάσεις, θα υποστηρίζονται μόνο τα λειτουργικά Windows 10, 11, και Windows Server 2016, 2019, 2022 ή νεότερα και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά ο SQL Server 2019.

Οι ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις θα εξακολουθήσουν να υποστηρίζονται ως έχουν.

Στη φόρμα Μαζικής Καταχώρησης/Επεξεργασίας των Κωδικών της ΑΑΔΕ, προστέθηκε η στήλη «Εξουσιοδοτημένος Λογιστής» καθώς και κουμπιά για την επιλογή ή την απαλοιφή όλων.

Ο χρήστης μπορεί να εισάγει την τελεία και την παύλα στο είδος του παραστατικού, οπότε μπορεί να συμπληρώσει στην σύντμηση του παραστατικού και τον κωδικό του είδους του παραστατικού με το οποίο σχετίζεται. Π.χ. μπορεί ο χρήστης αντί για ΤΙΜ να γράψει ΤΙΜ-1.1.

Αποκαταστάθηκαν δύο bugs που εντοπίστηκαν στην έκδοση 11.1 και προσαρμόστηκε η εφαρμογή σε μία σειρά από αλλαγές που έγιναν στα myDATA, από την ΑΑΔΕ, κατά τις τελευταίες ημέρες.

Οι αλλαγές της έκδοσης 11.2.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.