Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 11.1.0.0

Στην έκδοση 11.1.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ η έκδοση 1.0.6 των myDATA, η οποία εμπεριέχει πλήθος αλλαγών και βελτιώσεων.

Η φόρμα «Αποστολής Παραστατικών» και η «Εισαγωγή Εγγραφής» άλλαξαν, προκειμένου να προσαρμοστούν στις προδιαγραφές της έκδοσης 1.0.6 των myDATA.

Η εμφάνιση των λεπτομερειών του παραστατικού, μπορεί να λειτουργεί και μέσα από τη φόρμα του χαρακτηρισμού με τον ίδιο τρόπο (δεξί κλικ ή με το F12).

Στη φόρμα χαρακτηρισμού, προστέθηκε ένα νέο πεδίο με το Mark συσχετιζόμενου παραστατικού. Επίσης προστέθηκαν περισσότερα πεδία στις λεπτομέρειες εγγραφής.

Τα παραστατικά Tax Free, αναφέρονται στην ειδική κατηγορία που προστέθηκε στην έκδοση 1.0.6 των myDATA και αφορούν λιανικές από πολίτες χωρών εκτός Ε.Ε.

Το παραστατικό 1.5 παρουσιάζει την ιδιαιτερότητα ότι περιέχει συγχρόνως Έσοδα και Έξοδα. Ο χαρακτηρισμός του είναι μία ειδική περίπτωση και επιστρέφει δύο Mark.

Στα εν λόγω δύο παραστατικά, παρουσιάζεται η δυσκολία ότι έχουν συσχετιζόμενο παραστατικό και για να τα χαρακτηρίσουμε, πρέπει να είναι γνωστοί οι χαρακτηρισμοί του συσχετιζόμενου παραστατικού.

Στα παραστατικά 17.3 έως 17.6,  στα είδη γραμμής προστέθηκε η επιλογή «7 – Αρνητικό Πρόσημο Αξιών».

Ενσωματώθηκε παράδειγμα σύνταξης του παραστατικού 8.2, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην έκδοση 1.0.6 των myDATA.

Στο παραστατικό αυτό πρέπει να συμπληρωθούν ορισμένα επιπλέον σημεία.

Αναφέρονται στην Ερώτηση/Απάντηση 104 των Επιχειρησιακών θεμάτων της ΑΑΔΕ.

Έγιναν μόνο οι αλλαγές που αφορούσαν την ενσωμάτωση της έκδοσης 1.0.6 των myDATA. Δεν αναφέρθηκαν Bugs στην έκδοση 11.0.

Οι αλλαγές της έκδοσης 11.1.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.