Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 11.0.0.0

Στην έκδοση 11.0.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Προσαρμόστηκε η εφαρμογή, έτσι ώστε να τρέχει με τη βάση δεδομένων στο Cloud. Οπότε έχετε πρόσβαση στη βάση σας από οποιοδήποτε σημείο. Η έκδοση αυτή ονομάζεται ARBITRANS OTC (On The Cloud), ενώ η κλασσική έκδοση, με τη βάση δεδομένων να τρέχει στο τοπικό PC, ονομάζεται πλέον ARBITRANS LOCAL.

Το Cloud είναι πολυδιαφημισμένο, αλλά δεν είναι η λύση όλων των προβλημάτων. Στο κεφάλαιο αυτό σας δίνουμε οδηγίες για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Προστέθηκαν τα εξής κριτήρια αναζήτησης: Ημερομηνία (Από – Έως), ΑΦΜ αποστολέα, ΑΦΜ λήπτη, Τύπος Παραστατικού, Μέγιστο MARK.

Προστέθηκαν από την ΑΑΔΕ δύο νέες μέθοδοι επιστροφής παραστατικών, «Τα Έσοδα μου» και «Τα Έξοδα μου». Στις νέες μεθόδους δεν επιστρέφεται ο ΑΑ και η Σειρά.

Στη φόρμα άντλησης παραστατικών, προστέθηκε η στήλη «Αυτοτιμολόγηση», η οποία μαρκάρεται αυτόματα βάσει του αρχείου XML που επιστρέφεται από τα myDATA.

Με το εργαλείο «Συγκεντρωτική Απεικόνιση Παραστατικών», έχετε πρόσβαση τόσο στα παραστατικά των Εξόδων, όσο και των Εσόδων, ανεξάρτητα σε ποιο βιβλίο βρίσκεστε.

Αφαιρέθηκε το κουμπί ΜΥΦ από τα χρήσιμα έντυπα και οι ΜΥΦ μεταφέρθηκαν στα ειδικά έντυπα, για τυχόν εκκρεμείς υποθέσεις μέχρι και το 2021. Στους Χρήσιμους Συνδέσμους προστέθηκε το κουμπί «Υποβολή Καταστάσεων ΠΟΛ1077 & ΠΟΛ1033».

Στις λεπτομέρειες εγγραφής, προστέθηκε το κουμπί «Επεξεργασία» δίπλα από κάθε πεδίο MARK. Όταν πατηθεί, το πεδίο ξεκλειδώνεται και ο χρήστης μπορεί να το αλλάξει.

Καθορίστηκαν οι προεπιλεγμένες συντμήσεις οι οποίες φορτώνονται αυτόματα στο πρόγραμμα, ανεξάρτητα από τις άλλες συντμήσεις που έχει βάλει ο χρήστης. Αυτές χρησιμοποιούνται ως προτεινόμενες συντμήσεις, κατά το κατέβασμα των παραστατικών.

Αυξήθηκε η ταχύτητα επικοινωνίας των τερματικών με τον Server, σε εγκατάσταση δικτύου και διορθώθηκαν έξη (6) Bugs που διαπιστώθηκαν στην έκδοση 10.14.

Καθότι υπάρχει πλέον διαχωρισμός του ARBITRANS LOCAL και ARBITRANS ON THE CLOUD (ARBITRANS OTC), τροποποιήθηκαν ανάλογα και οι αντίστοιχοι όροι χρήσης της εφαρμογής.

Οι αλλαγές της έκδοσης 11.0.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.