Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 11.4.0.0

Στην έκδοση 11.4.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Στη Local έκδοση, η φόρμα διαχείρισης των Cloud Backup άλλαξε, τα Cloud Backup καταχωρούνται στην Azure και από τρία (3) έγιναν δέκα (10). Στην Cloud έκδοση της εφαρμογής, η οποία λαμβάνει μόνο Cloud Backup, δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Η νέα επιλογή αναζήτησης «Ακυρωμένα στα myDATA», εμφανίζει τα παραστατικά που έχουν πάρει Mark ακύρωσης, τα οποία, καταχωρήθηκαν στα βιβλία Εσόδων και Εξόδων. Προφανώς η καταχώρηση τους, έγινε κατά λάθος.

Προστέθηκε η επιλογή «Εγγραφή στο myRestAPI» που περιέχει τις επιλογές «Δοκιμαστικό Περιβάλλον» και «Πραγματικό Περιβάλλον». Όταν επιλεχθεί κάποιο από τα δύο, ανοίγει ο προεπιλεγμένος browser των Windows (όχι ο ενσωματωμένος) για να κάνει ο χρήστης εγγραφή στο Rest API και να αντιγράψει τους κωδικούς στο πρόγραμμα.

Αναδιοργανώθηκαν οι τρόποι διαβίβασης με τις επιλογές: «Αποστολή με οπτικό έλεγχο», «Αποστολή με ξεχωριστά αρχεία» και «Αποστολή όλων με ένα αρχείο». Επίσης προστέθηκε η δυνατότητα να μαρκάρουμε συνεχόμενα παραστατικά με το Shift.

Όταν όλες οι εγγραφές είναι πολλές και όλες όμοιες, μπορείτε να αποφεύγετε να επαναλαμβάνετε την επιλογή «Είδος», ξεχωριστά για την κάθε εγγραφή.

Έγιναν τροποποιήσεις στη φόρμα, λόγω των εξής νέων χαρακτηριστικών:

  • Προστέθηκε η «Μαζική Καταχώρηση/Χαρακτηρισμός» των παραστατικών
  • Προστέθηκε η επιλογή «Απόκρυψη Πολλαπλών UID».
  • Τα συνεχόμενα παραστατικά μαρκάρονται με το Shift.
  • Προστέθηκε η ομάδα «Επιλογές Διαχείρισης myDATA».
  • Οι «Ρυθμίσεις Εμφάνισης Πίνακα» μεταφέρθηκαν κάτω από το μενού.

Όταν ένα παραστατικό έχει διαβιβαστεί πολλές φορές όλες έχουν κοινό το ίδιο UID. Έγκυρη είναι μόνο η τελευταία διαβίβαση και συγκεκριμένα αυτή που έχει το μεγαλύτερο Mark. Οι άλλες, αποκρύπτονται.

Με το εργαλείο «Μαζική Καταχώρηση/Χαρακτηρισμός», ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει παραστατικά από τα myDATA και να τα χαρακτηρίσει, σε αμελητέο χρονικό διάστημα. Η εργασία όμως αυτή, γίνεται χωρίς να υπάρχει οπτικός έλεγχος. Με την ολοκλήρωση, ανοίγει φόρμα που αναφέρει τα στοιχεία χρόνων εκτέλεσης.

Όταν ο χρήστης κάνει συσχετισμό παραστατικών, τότε, αν το Mark που συσχετίζεται είναι διαφορετικό από το καταχωρημένο στα βιβλία, το παραστατικό ξεμαρκάρεται αυτόματα, προκειμένου να γίνει εκ νέου χαρακτηρισμός.

Προστέθηκαν έξη (6) νέα ΚΑΔ.

  • Ενημερώθηκε ο ενσωματωμένος Browser στην έκδοση 23.0.51.0.
  • Έγινε μία διόρθωση στον υπολογιστή διπλής εγγραφής (F2).

Οι αλλαγές της έκδοσης 11.4.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.