Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 11.5.0.0

Στην έκδοση 11.5.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Όταν κάνετε μαζικό κατέβασμα παραστατικών, μπορείτε απλά να μαρκάρετε την «Επιλογή Όλων» το σύστημα αναγνωρίζει μόνο του τα παραστατικά που θα πρέπει να καταχωρηθούν στο βιβλίο των Εσόδων ή στο βιβλίο των Εξόδων

Οι ενδείξεις «Τέλη», «Χαρτόσημο» και «Λοιποί Φόροι» έγιναν link. Εάν η τιμή του link είναι > 0,00 και γίνει κλικ σε αυτό, μπαίνει μία εγγραφή με αυτήν την τιμή στον πίνακα εγγραφών, ενώ η αντίστοιχη ένδειξη στο link γίνεται «0,00».

Η δυνατότητα αυτή επανήλθε, κατόπιν αιτήματος ορισμένων χρηστών. Είχε αφαιρεθεί επειδή ο χαρακτηρισμός δεν ήταν πάντοτε δυνατός, λόγω του ότι  προϋποθέτει την ταύτιση των εγγραφών στα βιβλία και στα myDATA. Προστέθηκε ενημερωτικό μήνυμα.

Όταν επιλεχτεί ένα είδος, όλες οι γραμμές του παραστατικού συμπληρώνονται με την κατηγορία χαρακτηρισμού τον κωδικό του Ε3 και, στα έξοδα, με την κατηγορία ΦΠΑ που αντιστοιχούν στο επιλεγμένο είδος.

Το κουτάκι «Αγνόηση μηδενικών» είναι μαρκαρισμένο από προεπιλογή, καθόσον είναι σχεδόν κανόνας ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει.

Η σύντμηση στο «Είδος Παραστατικού», μπορεί να δέχεται μέχρι 10 χαρακτήρες. Η τροποποίηση έγινε επειδή, λόγω των myDATA, ίσως θέλετε να εισάγετε περισσότερα στοιχεία, π.χ. αντί για «ΤΙΜ» ή «ΤΔΑ» να μπορείτε να εισάγετε «1.1-ΤΙΜ» ή «1.1-ΤΔΑ».

Διορθώθηκε ένα Bug που εντοπίστηκε στην έκδοση 11.4.0 και έγινε και μία βελτιστοποίηση.

Οι αλλαγές της έκδοσης 11.5.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.