Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 11.6.0.0

Στην έκδοση 11.6.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Στην «Άντληση Παραστατικών», κάτω από το μενού «Εργαλεία» προστέθηκε η επιλογή «Εμφάνιση Μη Καταχωρημένων στο Βιβλίο». Με αυτό, ανάλογα με την επιλογή του βιβλίου (Εσόδων ή Εξόδων) εμφανίζονται μόνο τα παραστατικά που βρίσκονται στα myDATA, αλλά δεν έχουν ακόμη καταχωρηθεί στο αντίστοιχο βιβλίο.

Στην «Άντληση Παραστατικών», κάτω από το μενού «Εργαλεία» προστέθηκε η επιλογή «Εμφάνιση μη χαρακτηρισμένων». Με αυτήν εμφανίζονται τα παραστατικά που δεν έχουν ακόμη χαρακτηριστεί στα myDATA.

Το εργαλείο αυτό, ελέγχει εάν τα παραστατικό που είναι καταχωρημένα στα βιβλία και τα παραστατικά που είναι καταχωρημένα στα myDATA έχουν σωστά τα ποσά καθαρής Αξίας, ΦΠΑ και Παρακρατήσεων.

Η κυριότερη αλλαγή είναι ότι προστέθηκε το πεδίο «Τύπος Ενδοκοινοτικής Συναλλαγής».

Επίσης ο «Κωδικός Φ2» όταν το ΦΠΑ είναι 0%, έχει προεπιλεγμένη τιμή την «310-Εκροές Απαλ/ες & Εξ/νες χωρίς δικ. Έκπτ.» και η «Αυτόματη Επιλογή Είδους», δεν είναι πλέον προεπιλεγμένη.

Ανάλογα με το αν πρόκειται για παραστατικό που «Έστειλαν στην  οντότητα» ή που «Έστειλε η Οντότητα» και τον τύπο του παραστατικού, γίνεται αυτόματη επιλογή του βιβλίου που θα πρέπει να καταχωρηθεί το παραστατικό (Εσόδων ή Εξόδων).

Στα «Έντυπα Μ» αφαιρέθηκε το έντυπο «Μ0 – Αίτηση».

Στα « Έντυπα Α» προστέθηκε κουμπί για το έντυπο «Α010 – Αίτηση». Όταν πατηθεί, ανοίγει Browser με το έντυπο να φορτώνεται απευθείας από τη σελίδα της ΑΑΔΕ.

Έγιναν δύο βελτιώσεις, η μία αφορά την εισαγωγή της απογραφής της αποθήκης και η άλλη τις εικονικές εγγραφές στο βιβλίο των Εσόδων που γίνονται με κωδικό 001. Δεν αναφέρθηκαν bugs στην έκδοση 11.5

Οι αλλαγές της έκδοσης 11.6.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.