Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 11.7.0.0

Στην έκδοση 11.7.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Οι ημερομηνίες εισάγονται όπως στο Data Entry. Αντί, π.χ. ο χρήστης να πληκτρολογεί 01/01/2022, πληκτρολογεί 01012022 και ENTER.

Στην φόρμα χαρακτηρισμού και στην φόρμα αποστολής μαζικού χαρακτηρισμού, προστέθηκε η επιλογή «Χαρακτηρισμός σε επίπεδο παραστατικού». Με την επιλογή αυτή μπορούμε να στείλουμε χαρακτηρισμούς και εκτός της άντλησης myDATA, ακόμα και αν ο χρήστης έχει κάνει συνένωση ή σπάσιμο των εγγραφών στα βιβλία του.

Αυτό το παραστατικό εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται μόνο με τον παλιό τρόπο. Δηλαδή οι εγγραφές που είναι Έσοδα της οντότητας χαρακτηρίζονται με κωδικούς Εσόδων και οι εγγραφές που είναι Έξοδα με κωδικούς Εξόδων.

Διορθώθηκε ένα Bug κατά το οποίο, σε ορισμένα παραστατικά, εμφανίζονταν στο ποσό ΦΠΑ μηδέν (0,00). Το πρόβλημα ήταν καθαρά και μόνο στην εμφάνιση στη φόρμα. Ο υπολογιστής διατηρούσε τις σωστές τιμές και ο χαρακτηρισμός προχωρούσε κανονικά.

Οι αλλαγές της έκδοσης 11.7.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.